Boiron Arnigel, 70 mg/g, 45g

Producator:

18,40 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Comenzile cu acest tip de produs se pot achizitiona numai cu plata cu cardul.

ANMDMR Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de 24.03.2023

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Arnigel este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in tratamentul local al traumatologiei benigne in absenta plagilor (echimoze, contuzii, oboseala musculara) la adulti si copii cu varsta de peste 1 an.

Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.


Produsul Boiron Arnigel, 70 mg/g, 45g face parte din categoria Medicamente fara reteta - Medicamente pentru durere - Dureri reumatice/articulatii/oase - Boiron Arnigel, 70 mg/g, 45g Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Medicament homeopatic utilizat în mod tradițional în tratamentul local al traumatologiei benigne în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți și copii cu vârsta de peste 1 an.

Prospect: Informaţii pentru utilizator ARNIGEL 70 mg/g gel
Arnica montana TM

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.
- Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.
- Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.
- Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.
- Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

... Citeste mai mult

Ce găsiţi în acest prospect:
1. Ce este ARNIGEL şi pentru ce se utilizează
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi ARNIGEL
3. Cum să utilizaţi ARNIGEL
4. Reacţii adverse posibile
5. Cum se păstrează ARNIGEL
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1. Ce este ARNIGEL şi pentru ce se utilizează

ARNIGEL este un medicament homeopatic utilizat în mod tradițional în tratamentul local al traumatologiei benigne în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți și copii cu vârsta de peste 1 an

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi ARNIGEL

Nu utilizaţi ARNIGEL:
- dacă sunteţi alergic la Arnica montana sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6); - la nivelul membranelor mucoase, dermatozelor umede, leziunilor infectate sau rănilor; a se evita contactul cu ochii;
- dacă pacientul este un copil cu vârsta de sub 1 an.

Atenţionări şi precauţii Înainte să utilizaţi ARNIGEL, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului

ARNIGEL împreună cu alte medicamente Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţivă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. În absența datelor experimentale și clinice și ca măsură de precauție, utilizarea acestui medicament ar trebui evitată pe perioada de sarcină. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor ARNIGEL nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

3. Cum să utilizaţi ARNIGEL

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.  

Doze

Aplicați cât mai repede posibil un strat fin de ARNIGEL pe zona cutanată corespunzătoare regiunii dureroase masând ușor până la penetrarea completă. Se repetă aplicarea o dată sau de două ori pe zi.

Mod de administrare

Administrare cutanată. 

Dacă utilizaţi mai mult ARNIGEL decât trebuie

Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Dacă uitaţi să utilizaţi ARNIGEL Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi ARNIGEL

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele

Există un risc de apariţie a dermatozei pentru persoanele sensibile la Arnica montana. În cazul apariției reacțiilor alergice, se oprește tratamentul. Deoarece produsul conține alcool, aplicaţiile cutanate frecvente pot provoca iritaţii şi uscăciunea pielii.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează ARNIGEL

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original.

Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj, după „EXP:”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine ARNIGEL

- Substanța activă este Arnica montana TM. Un gram de gel conține 70 mg de Arnica montana TM. - Celelalte componente sunt: carbomer 980, hidroxid de sodiu sol. 10 %, etanol 96 % (v/v), apă purificată.

Cum arată ARNIGEL şi conţinutul ambalajului

Gel de culoare galbenă până la galben-portocaliu. Cutie cu un tub de aluminiu a 45 g gel.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

BOIRON 2 avenue de l’Ouest Lyonnais, 69510 Messimy, Franţa

Acest prospect a fost revizuit în martie 2017

... Citeste mai putin

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Boiron Arnigel, 70 mg/g, 45g

Boiron Arnigel, 70 mg/g, 45g

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

dureri musculare recuperare musculara arnigel

PRODUSE ASEMANATOARE CU Boiron Arnigel, 70 mg/g, 45g

newsletter