Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Vaccinul pneumococic conjugat ajuta la protejarea impotriva bacteriilor care cauzeaza boala pneumococica. Exista trei vaccinuri pneumococice conjugate (PCV13, PCV15 si PCV20). Diferitele vaccinuri sunt recomandate pentru diferite persoane in functie de varsta si starea lor medicala. Vaccinul pneumococic conjugat (PCV13, PCV15 si PCV20) poate preveni boala pneumococica. Boala pneumococica se refera la orice boala cauzata de bacterii pneumococice. Aceste bacterii pot provoca multe tipuri de boli, inclusiv pneumonia, care este o infectie a plamanilor.
3 septembrie 2024
Ultima actualizare:
3 septembrie 2024
Analgezia inhalatorie cu gaz, cunoscuta si sub denumirea de sedare inhalatorie sau analgezie inhalatorie, este o tehnica medicala utilizata pentru a reduce durerea si a produce o stare de relaxare la pacienti in timpul procedurilor medicale sau interventiilor chirurgicale. Aceasta implica administrarea de gaze anestezice, precum oxigenul, protoxidul de azot (gazul rasului) sau alte gaze anestezice precum sevofluranul, izofluranul sau desfluranul.