Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml

Producator:

12,40 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Untul obtinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi vegetale si confera excelente proprietati nutritive si emoliente preparatelor cosmetice in care este inclus.


Metoda de obtinere: prin macinarea boabelor si presare mecanica; untul rezultat este apoi supus unui proces de filtrare fizica pentru decolorare si usoara dezodorizare
Calitate: Unt de Cacao bio, MAYAM produs cosmetic natural si organic, certificat Ecocert
Proprietati organoleptice: masa solida si compacta de culoare galbena cu fin miros specific, se topeste la cca. 35°C sau in contact cu pielea
Compusi principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, polifenoli, teobromina, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli

... Citeste mai mult

Beneficii Mayam Unt de Cacao:

• emolient, nutritiv si reparator;
• antioxidant, incetineste procesul de imbatranire cutanata;
• ajuta la regenerarea filmului hidrolipidic al pielii;
• intareste bariera protectoare proprie pielii, prevenind deshidratarea;
• intarzie aparitia ridurilor si a altor semne de imbatranire;
• ajuta la prevenirea formarii vergeturilor si la mentinerea elasticitatii pielii;
• contribuie la o bronzare naturala si uniforma;
• confera pielii un aspect matasos si stralucitor;
• intensifica regenerarea si intareste rezistenta pielii.

Ingrediente Mayam Unt de Cacao:

Theobroma cacao seed butter*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.

Mod de utilizare Mayam Unt de Cacao:

• ingrijirea pielii, este potrivit in special pentru pielea uscata;
• ingrijirea tenului imbatranit, deshidratat;
• regenerarea pielii afectate de factori externi;
• repararea pielii crapate, dure;
• masaj anticelulitic;
• ingrijirea pielii in timpul sarcinii si dupa nastere;
• ingrijirea buzelor;
• in produse pentru bronzaj;
• ingrijirea mainilor si picioarelor;
• la prepararea sapunurilor;
• untul de cacao este un produs ce poate fi folosit pur pe piele, insa fiind solid, este indicat sa se topeasca in palme inainte de aplicare;
• se poate folosi ca ingredient in diverse preparate cosmetice, tinandu-se cont de consistenta pe care o confera dupa solidificare;
• ca ingredient in rujuri si balsam de buze, avand o textura foarte placuta;
• avand o duritate ridicata, pentru a obtine un unt de corp usor de aplicat, se poate combina cu uleiuri vegetale; pentru parfumare se va apela la uleiuri esentiale si parfumante naturale;
• ca ingredient in balsamuri si creme emulsionate pentru ingrijirea pielii dar si pentru masaje;
• untul de cacao, inainte de a fi combinat cu orice alt ulei, trebuie topit in prealabil pe baie de apa;
• in cadrul emulsiilor, untul de cacao va fi inclus in faza grasa.

Precautii / Atentionari Mayam Unt de Cacao:

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic.

... Citeste mai putin
Produsul Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml face parte din categoria Frumusete si ingrijire - Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml

Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

PRODUSE ASEMANATOARE CU Mayam Unt de Cacao M-1135, 100 ml

newsletter