Pro-Visio Forte, 30 tablete

Producator:

40,40 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend
Pro-Visio Forte  supliment nutritiv pentru degenerescenta maculara. Recomandat in urmatoarele afectiuni: Prevenirea apariţiei degenerescenţei maculare legată de vârstă, cataractă, Administrare la persoanele cu cataractă, înainte şi după operaţie, Pentru şoferi – îmbunătăţeşte acuitatea vizuală în lumina crepusculară, Pentru protejarea împotriva radiaţiilor ultraviolete, radiaţiilor emise de ecrane TV, PC, Indicat la diabetici şi la copii cu vârstă peste 3 ani, Lipsa conservanţilor permite o utilizare îndelungată, în siguranţă.
Compoziţia produsului:
  • Luteină si ZeaxantinăPro-Visio Forte are o cantitate mai mare de Luteina (10 mg) şi Zeaxantina (0,5 mg) / greutate / 1 tbl si  acţionează ca filtru (ochelari interiori), care absoarbe o parte a radiaţiilor ultraviolete nocive, protejând retina. Luteina si Zeaxantina fac parte din clasa carotenoidelor (provitamine A) cu acţiune antioxidantă. Se fixează îndeosebi la nivelul maculei şi a cristalinului. Sunt biosintetizate numai de plante; animalele nu le pot sintetiza dar îşi procură aceşti pigmenţi din hrană. Are rol trofic pentru retina.
  • Antocianozide - Extract din afine (Vaccinium myrtillus): Compoziţie: antocianozide, procianidoli, flavone, tanin catehic, zaharuri, acizi organici; Acţiune: capilaro şi vasoprotectoare (angioprotectoare), antiedematoasă; inhibă agregarea plachetară şi fosfo-diesteraza AMPc; captează radicalii liberi, cresc activitatea vizuală la lumina crepusculară (prin stimularea sintezei de rodopsină); are influenţă pozitivă în microangiopatii diabetice
  • Vitamina E: Tocoferolii reprezintă un grup de 4 vitamine (alfa, beta, gama, delta-tocoferolul) şi subliniază principala lor funcţie biologică, asigurarea fertilităţii. Rol fiziologic: tocoferolilor li se atribuie acţiune de stimulare a creşterii celulelor vegetale embrionare. Datorită proprietăţilor antioxidante intervin în procesele de oxidoreducere împreună cu citocromii. Tocoferolii pot interveni în procesele de fosforilare oxidativă Rol important în protecţia membranelor celulare prin acţiunea antioxidantă (tocoferolii pot întrerupe reacţiile înlănţuite ale radicalilor liberi ai oxigenului, datorită capacităţii lor de a transfera un hidrogen fenolic, propriu, la un radical liber – peroxi, rezultat din degradarea unui acid gras nesaturat – proces cunoscut ca stres oxidativ). Are acţiune sinergică cu carotenoidele. Protejează hematiile faţă de diverşi toxici oxidanţi. Previne oxidarea unor hormoni hipofizari şi suprarenalieni, a acizilor graşi esenţiali şi a vitaminelor A. Intervine în echilibrul colesterol liber/colesterol esterificat, în sinteza nucleoproteinelor, în activitatea glandelor sexuale şi în funcţia normală a hipofizei. Favorizează sinteza glicogenului şi intervine în integritatea morfofuncţională a muşchilor
  • Seleniu: Este un microelement esenţial în nutriţia organismelor animale. S-a descoperit în 1957, că administrat la animale de experienţă cu carenţă în vitamina E, a determinat prevenirea necrozei hepatice. Se găseşte în ţesuturile umane şi animale sub formă de L-selenometionină sau L-selenocisteină. Selenoproteinele sunt implicate în 4 forme de glutation-peroxidaze selenodependente (GSHPx-1,2,3,4). 

          Seleniul-acţiune farmacologică şi mecanism:

... Citeste mai mult

          ►Antioxidant

          ►Imunomodulatoare

          ►Anticarcinogenic

          ►Antiaterogenic

          ►Rol în detoxifierea organismului de metale şi alte xenobiotice

          ►Acţiunea antioxidantă a seleniului se datorează formării şi funcţionării glutation-peroxidazelor selenodependente (GSHPx)

          ►GSHPx-4 poate detoxifia fosfolipid-hidroperoxizii şi împreună cu alfa-tocoferolul poate preveni procesul de distrugere membranară prin stres oxidativ

Administrare:

La adulţi şi adolescenţi, 1 tabletă pe zi (de supt sau urmând indicaţiile oftalmologului)

La copiii cu vârsta mai mare de 3 ani, ½ tabletă pe zi, după consultarea medicului.

Pro-Visio este recomandat pentru administrare pe durată îndelungată.

... Citeste mai putin
Produsul Pro-Visio Forte, 30 tablete face parte din categoria Vitamine si suplimente - Ingrijirea ochilor - Pro-Visio Forte, 30 tablete Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Pro-Visio Forte, 30 tablete

Pro-Visio Forte, 30 tablete

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Ingrijirea ochilor ingrijire ochi igiena ochilor Pro-Visio Forte

PRODUSE ASEMANATOARE CU Pro-Visio Forte, 30 tablete

newsletter