Fluxiv comprimate si fluxiv crema tonica

Va rog foarte frumos sa imi prescrieti un prospect foarte activ pentru utilizarea acestor medicamente prescrise de un dermatolog si modul de eficacitate pentru sanatatea mea.Va mentionez ca eu sant o persoana cu handicap accentuat de la varsta de 5 ani.Pentru comunicarea dumneavoastra va multumesc foarte mult.Momentan fluxiv comprimate suplimentare 1 tableta de 2 ori/zi.
Va rog foarte mult sa-mi scrieti cum sa utilizez Fluxiv crema tonica 100 g in ce zona la membrele inferioare incepand de la talpi si pana unde la inaltimea picioarelor pentru ca tubul cu crema tonica este putin pentru a efectua masaj la ambele picioare pana sus peste genunchi.
Va multumesc din suflet pentru un prospect foarte concret in administrarea fluxiv comprimate si fluxiv crema tonica.

Georgiana, Farmacistul Spring a raspuns:

Buna ziua,

Fluxiv comprimate are o compozitie ce sustine tonusul si integritatea vaselor de sange, tonusul musculaturii netede si scade fragilitatea capilara, un rol important in aceasta privinta avand si vitamina C. Acesta trebuie administrat asa cum v-a fost recomandat si de catre medic, 1 tableta de 2 ori/zi, durata tratamentului variind de la pacient la pacient, astfel ca trebuie sa urmati indicatiile specialistului
Crema sustine actiunea tratamentului oral, avand pe langa efectele benefice asupra problemelor circulatorii si actiune hidratanta si elasticizanta. Masajul se face de jos in sus, de la nivelul talpilor, pana la nivelul coapselor, macar de 2 ori pe zi.

Multumim

newsletter