Nici un produs
99,40 RON tax incl.
Disponibilitate: In stoc
Availability date:
Anunta-ma cand revine pe stoc
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Vichy MINERAL 89 Gel booster, 50ml + Aqualia Thermal Gel-crema SPA de noapte, 15 ml
Alege acest set pentru a-l oferi in dar unei persoane dragi, un set cu produse cosmetice pentru o ingrijire completa, totul ambalat intr-o frumoasa cutie cadou.
Trusa VICHY, contine:
Destinatar(i) :
* Campuri obligatorii
sau Anuleaza
Alege acest set pentru a-l oferi in dar unei persoane dragi, un set cu produse cosmetice pentru o ingrijire completa, totul ambalat intr-o frumoasa cutie cadou.
Trusa VICHY, contine:
Vichy MINERAL 89 este un produs recomandat tuturor tipurilor de piele ce intareste bariera naturala de protectie a pielii.
AQUA / WATER - PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN - GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - METHYL GLUCETH-20 - CARBOMER - SODIUM HYALURONATE - PHENOXYETHANOL - CAPRYLYL GLYCOL - CITRIC ACID - BIOSACCHARIDE GUM-1
Se aplica ca prim pas in rutina dvs. de ingrijire zilnica sau ca produs unic de ingrijire a tenului, pe pielea curata.
Apa Termala Vichy, Acid Hialuronic, Aquabioryl, uleiuri esentiale. Piele hranita si hidratata pe termen lung.
AQUA / WATER - GLYCERIN - DIMETHICONE - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - SQUALANE - AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - CI 42090 / BLUE 1 - CI 42053 / GREEN 3 - DIMETHICONOL - SODIUM HYALURONATE - PHENOXYETHANOL - POLOXAMER 338 - DISODIUM EDTA - CAPRYLYL GLYCOL - CITRIC ACID - BIOSACCHARIDE GUM-1 - XANTHAN GUM - PARFUM / FRAGRANCE.
Se aplica seara pe fata in prealabil curatata. Poate fi utilizat si ca masca o data sau de doua ori pe saptamana.
Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea
Vichy XMAS MINERAL 89 Gel booster
Este un gel excelent. Eu am tenul uscat si acest gel mi-a hidratat foarte bine pielea. Recomand cu incredere.