Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Producator: ACTAFARMA
Data de expirare produs: 31.05.2026

Movial+ Crema contine o formula inovativa pe baza de glicozaminoglicani (mucopolizaharide) si acid hialuronic care ajuta la calmarea durerilor articulare, relaxarea musculara si confortul articular.

Cu aplicare topica, pe zonele afectate, crema Movial+ imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea la nivelul articulatiilor favorizand recuperarea musculara si ligamentara.
Rezultele studiilor clinice demonstreaza pe langa ameliorarea inflamatiei, calmarea durerii, imbunatatirea mobilitatii si un raspuns foarte bun al utilizatorilor cremei Movial+ privind usurinta aplicarii, textura placuta si absorbtia rapida.

Beneficii Movial+ Crema:

• Scade inflamatia articulara;
• Scade durerea la nivel articular;
• Reduce disconfortul articular de diferite cauze;
• Creste mobilitatea si flexibilitatea;
• Ajuta la refacerea capacitatii functionale articulare.

Ingrediente Movial+ Crema:

Glicozaminoglicani hidrolizati, Hialuronat de sodiu, Acid dihidroacetic, Apa, Ciclopentasiloxan, Alcool cetearilic, Propilenglicol, Betaina, Trigliceride caprilice/caprice, PEG-20 Stearat, Unt de Shea, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Glicerina, Benzilalcool, Caolin, Trietanolamina, BHA, Fenoxietanol, Guma xantan, Parfum, Acetat de tocoferol, Extract de Avena Sativa Kernel (ovaz), Carbomer, EDTA Disodiu, Etilhexilglicerina, Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu.

Mod de administrare Movial+ Crema:

Adulti, utilizat pentru: reducerea senzatiei de durere, ameliorarea inflamatiilor si mentinerea mobilitatii normale a articulatiilor; afectiuni articulare

1-2 ori/zi, pe cale orala, minim 3-6 luni

Movial plus crema, 100 ml

în stoc
Rating:
100 % of 100
65,90 RON

Consecintele izolarii sociale asupra mobilitatii
Beneficiile Movial+ privind sanatatea articulatiilor

Este in natura noastra sa facem miscare indiferent de varsta.
Perioada de izolare sociala generata de pandemie ne-a adus consecinte nefaste multiple, cea mai acuta fiind, cu siguranta, departarea de cei dragi.
Am stat acasa ca sa ne protejam sanatatea, dar articulatiile noastre au avut de suferit foarte mult, in aceasta perioada.

Imobilizarea prelungita, lipsa de miscare sau cresterea ponderala asociata sedentarismului, dar si stresul emotional, anxietatea, incertitudinea zilei de maine, au lasat urme vizibile asupra sanatatii articulatiilor. Resimtim astfel, o scadere a flexibilitatii articulare si a elasticitatii musculare, cu dureri musculoscheletale, pe care altadata nu le-am fi avut. Starea de tensiune psihica conduce la contractura musculara, iar muschiul tensionat limiteaza mobilitatea articulara.

Primul gand, pe care il avem, atunci cand resimtim durerile articulare si rigiditatea articulara, se indreapta spre boala artrozica.

Fie ca simptomatologia este determinata de degradarea articulara specifica bolii artrozice, fie de disfunctionalitate cauzata de sedentarism, lipsa miscarii sau contrar, un efort fizic intens, ne determina sa intervenim, sa oferim articulatiilor noastre solutii naturale de protectie.

Pentru calmarea durerilor articulare sau pentru imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, va recomandam terapia IN/OUT Movial Plus.

Prin actiune sistemica, suplimentul nutritiv Movial Plus pune la dispozitia organismului, elementele constitutive esentiale ale articulatiilor, stimuland si secretia endogena a acestora. Facem referire la acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata si la colagenul hidrolizat de tip II, ambele cu efect de imbunatatire a calitatii lichidului sinovial, regenerare a cartilajului, reducerea durerii articulare si crestere a mobilitatii articulare. In plus fata de acestea, Movial Plus contine ingredientele naturale precum vitamina C si extractul de rodie cu efect antioxidant si antiinflamator, care contribuie suplimentar la reducerea durerii si cresterea mobilitatii articulare.

Ca terapie locala si ca noutate pe piata din Romania, avem acum la dispozitie crema Movial+, unicul produs cu aplicare topica care are in compozitia sa acid hialuronic. Acidul hialuronic din crema Movial+ contribuie la reducerea inflamatiei si implicit, la reducerea durerii. Acesta actiune este potentata de actiunea glicozaminoglicanilor hidrolizati din compozitia cremei Movial+ care blocheaza angiogeneza, reducand astfel inflamatia si durerile articulare. Crema se aplica pe zonele dureroase, prin miscari circulare pentru a favoriza absorbtia, atat dimineata, cat si seara sau oricand la nevoie (zi/noapte). Se evita contactul cu ochii, mucoasele sau cu ranile deschise, iar in caz de contact cu acestea, se va clati cu apa, din abundenta. Desi nu o putem lasa la indemana copiilor, crema Movial+ este indicata si acestora, daca au implinit varsta de 3 ani.

Putem beneficia de crema Movial+ si in cazul contuziilor produse prin cadere sau a altor mici echimoze secundare unor lovituri usoare, ca urmare a aplicatiilor externe, cutanate pe zonele afectate.

Formula inovativa a cremei Movial+ ne ajuta la calmarea durerilor articulare, ne asigura relaxarea musculara si confortul articular!

Recomandarea specialistilor privind desfasurarea activitatii fizice necesare consta in urmarea programelor de exercitii fizice, miscare, sport sub orice forma, timp de 30 de minute, zilnic, sau circa 150 de minute efectuate saptamanal.

Daca este posibila deplasarea la o sala de sport sau un centru de kinetoterapie, putem urma programele create de instructorii de fitness si aerobic sau kinetoterapeuti. Putem apela astfel, la programele difuzate online. De asemenea, este foarte important sa respectam cu strictete recomandarile medicului reumatolog, de recuperare medicala, ortoped-traumatolog, neurolog, geriatru-gerontolog sau de familie, atunci cand efectuam programe de recuperare.

Mai multe informații
OTC Nu
EAN 8437019333089
Brand ACTAFARMA
BBD 31 mai 2026
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să să te conectezi sau îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs
Produse populare acum
Produse populare acum

Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Te-ar putea interesa și

Top 10 cele mai citite articole
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminicele functioneaza prin oprirea unei substante numite histamina care afecteaza celulele din organism. Histamina este o substanta chimica eliberata atunci cand organismul detecteaza ceva daunator, cum ar fi o infectie.
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Pielea reprezinta 16% din greutatea totala a corpului. Mai mult decat atat, in mod surprinzator, pana la 50 000 din celulele pielii mor in fiecare minut, iar aproape 50% din praful din gospodărie e format din celelule moarte ale pielii.
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3 este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare.
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect. Psoriazisul nu afecteaza organismul doar ca boala in sine, ci, din cauza manifestarilor estetice, are un...
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
Atunci cand vrei sa ramai gravida trebuie sa stii ca nu este de ajuns sa renunti la pastilele anticonceptionale si atat. Din pacate, mediul actual de viata a facut ca gradul de fertilitate al femeilor sa scada dramatic, iar infertilitatea sa devina o problema de sanatate la nivel mondial. Este...
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de smochine sunt nenumarate avand in vedere ca vorbim despre un fruct deosebit de complex. Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de...
Virusul Nipah: Simptome, rata de mortalitate, preventie si tratament
Virusul Nipah: Simptome, rata de mortalitate, preventie si tratament
Acest virus este gasit in special la liliacii frugivori (liliacii care se hranesc cu fructe) si poate fi transmis la oameni prin intermediul contactului direct cu fluidele corporale infectate ale animalelor sau prin consumul de produse contaminate de la animale infectate, precum laptele de liliac...