Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml

Producator:

34,90 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Apă de mare din adâncurile Oceanului Atlantic.

Aquamare este o soluție naturală de apă de mare, izotonică, destinată hidratării și menținerii igienei zilnice a nasului la bebeluși, încă de la vârsta de 6 luni, copii și adulți. Poate fi utilizată pentru congestie nazală cauzată de răceală, de febra fânului și de un mediu uscat.


Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare, deoarece acestea conțin informații importante pentru pacient cu privire la utilizarea dispozitivului medical Aquamare. Vă rugăm să păstrați instrucțiunile pentru a le consulta ulterior, dacă este necesar.

... Citeste mai mult

Sarea conținută în apa de mare reduce densitatea secreției groase, aducând confort și ușurare membranelor mucoase uscate și problemelor de respirație cauzate de secreția densă care rămâne în interiorul nasului.

Datorită ambalajului sigur și a presiunii interne ajustate corespunzător, soluția izotonică de apă de mare facilitează curățarea de secreție a cavităților nazale. Un aplicator special permite utilizarea produsului la copii încă de la vârsta de 6 luni.

Produsul poate fi utilizat în orice poziție.
Aquamare conține apă de mare colectată din adâncurile Oceanului Atlantic, bogată în minerale naturale și oligoelemente cu efecte benefice, cum ar fi: iod, zinc, cupru, fier și mangan.

Componente: 100% soluție izotonică de apă de mare. Nu conține conservanți.

Indicații Assista Aquamare spray nazal izotonic: 

Aquamare este o soluţie universală pentru curățarea nazală, hidratarea membranelor mucoase și igiena zilnică a nasului. Mucoasa uscată și nasul congestionat sunt o problemă comună atât la copii, cât și la adulți. Lipsa confortului respirației, cauzată de răceli, alergii, statul în camere cu aer condiționat sau încălzit, este cel mai deranjantă în timpul somnului și în timpul meselor. Apa de mare este o soluție excelentă pentru persoanele care suferă de uscăciunea mucoasei nazale.

Este recomandată pentru utilizarea la adulți, copii și bebeluşi de la vârsta de 6 luni:

  • Pentru igiena zilnică a nasului,
  • Pentru a hidrata mucoasa nazală uscată,
  • De ajutor în cazul rinitei, sinuzitei și febrei fânului,
  • Ca agent de calmare a iritaţiei mucoasei nazale, cauzată de infecție sau alergie.

Mod de administrare Assista Aquamare spray nazal izotonic:

Aquamare trebuie utilizată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Dacă mucoasa nazală este iritată, se poate simți o senzație de arsură atunci când se utilizează Aquamare. Acesta este un simptom normal în utilizarea produselor bazate pe sare de mare.

Consultați medicul sau farmacistul dacă aveți nevoie de clarificări cu privire la utilizarea produsului.

Bebeluși începând cu vârsta de 6 luni și copii: 1 până la 2 pufuri pentru fiecare nară, de 2-3 ori pe zi.

Adulți: 1 până la 3 pufuri pentru fiecare nară, de 2-3 ori pe zi. Odată ce simptomele au dispărut, puteți continua să utilizați produsul pentru a menține o hidratare adecvată a cavităților nazale și pentru a preveni acumularea de secreție. Spray-ul conține aproximativ 500 de pufuri.

Instrucțiuni de utilizare Assista Aquamare spray nazal izotonic:

Scoateți capacul de protecție, Introduceți ușor pulverizatorul în nas. Apăsați și țineți apăsată baza pulverizatorului timp de 1-2 secunde. Permiteți excesului de soluţie să curgă prin mucoasă și apoi ștergeți nasul. După fiecare utilizare, curățați vârful cu apă și săpun, apoi clătiți și uscați. Puneţi la loc capacul de protecție.

Din motive igienice și pentru a evita răspândirea infecției, se recomandă utilizarea unui produs de către o singură persoană.

Precauții speciale și depozitare: Nu utilizați produsul în cazul apariției hipersensibilității la oricare dintre componentele produsului. Nu utilizați după data de expirare. Numărul lotului și data de expirare sunt indicate pe fundul recipientului și pe cutia exterioară.
NU UTILIZAŢI ÎN CAZUL NOU-NĂSCUŢILOR.

ATENȚIE!

H229 Recipient sub presiune: Poate exploda dacă este încălzit.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P210 A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.
P251 Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare.
P410+P412 A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 °C/122°F. A se păstra în ambalajul original la o temperatură de 5-25 °C.

... Citeste mai putin
Produsul Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml face parte din categoria Vitamine si suplimente - ORL - Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml

Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Apa de mare

PRODUSE ASEMANATOARE CU Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml

newsletter