Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Sanatate intregului organism depinde de sanatatea florei intestinale, mai bine zis de echilibrul dintre probiotice si agentii patogeni. Acest echilibru este amenintat de multi factori nocivi, inclusiv de actiunea unor medicamente, precum antibioticele, astfel ca devine esential aportul suplimentar de probiotice. Refflor forte propune o formula speciala pentru adulti, pe baza de trei tulpini cu eficienta dovedita clinic.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Acidul uric este produsul final al degradarii anumitor proteine, fie din corpul nostru, fie din proteinele ingerate odata cu dieta. Acest acid este eliminat in principal de rinichi care formeaza o parte a urinei. Hiperuricemia este cresterea acidului uric in sange, de obicei peste 7 mg / dl. Este o alterare foarte frecventa observata la mai mult de 5 din fiecare 100 de adulti din populatie.
Depistarea timpurie a dereglarilor care apar la organismul unei persoane varstnice poate preveni acutizarea anumitor probleme medicale. Este extrem de important ca persoanele trecute de 45 de ani sa mearga periodic la un consult la un medic specialist neurolog, cardiolog, nutritionist, pentru a se pune diagnosticul corect si a se administra tratamentul necesar din timp.
Cum apare tusea? Exista receptori in laringe, faringe, esofag si cai respiratorii care sunt activati prin presiune sau excitatie chimica. Acesti receptori trimit un semnal prin nervul vagilor catre centrul de tuse din tulpina creierului. De acolo, trece la cortexul cerebral, care da ordine diferitilor muschi sa se contracte. Atunci cand diafragma se contracta, plamanul expulzeaza rapid aerul si trage orice substanta nedorita situata pe calea aeriana.