Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

ROTTA NATURA

Rotta Natura este o companie românească dedicată creării de produse care îmbunătățesc calitatea vietii. Cu o experiență de peste 30 de ani a farmaciștilor și a medicilor fondatori ai companiei, Rotta Natura cauta sa aduca echilibrul dintre știință și natură prin realizarea de suplimente relevante si utile. Natura este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru oameni. Acest ”laborator” oferă soluția eliminării dezechilibrelor din viata cotidiana.

De ce sa spui DA la produsele Rotta Natura?


Folosesc extracte din plante care conțin o concentrație mărită de bio-compuși față de planta simplă. De exemplu, spre deosebire de un ceai, efectul terapeutic al capsulelor pe bază de extracte este cu mult mărit întrucât nu se pierde nimic din potențialul de vindecare al plantelor. În plus, formulele lor au doza optimă și un conținut echilibrat din substanțele active esențiale.

Toate produsele Rotta Natura sunt certificate de catre S.N.M.A.P.S(Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului) si sunt produse in sistem de management al calitatii ISO 9001, in sistem de management al sigurantei produsului ISO 22000/HACCP si in cel de management al mediului, ISO 14001.

Articolele 21-40 din 51

Setati descendent
produse pe pagină