Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 20:00
Producator: SECOM
Data de expirare: 31.10.2024

Immunity-By-Night® este tableta inovatoare dublu-strat ce sustine conexiunea puternica dintre un sistem imunitar echilibrat (prin sinergia oferita de Vitaminele C & D3 și Zinc) si un somn calitativ (prin amestecul de extracte standardizate de Valeriana & Hamei si Melatonina).

Secom Good Routine Immunity-by-Night, 60 capsule

în stoc
49,60 RON

Beneficii Secom Good Routine Immunity-by-Night:

  • Asigura un somn bun;
  • Suport imunitar pe timp de noapte.

Ingrediente Secom Good Routine Immunity-by-Night:

vitamina-c_a474325e-4593-4a13-b404-9d7dbVitamina C

☽ Pe parcursul nopții în organism se inițiază procese de regenerare și refacere celulară. Prin acțiunea antioxidantă, Vitamina C intervine prin normalizarea factorilor implicați în procesele inflamatorii și oxidative, în același timp susținând un somn calitativ. ⛨ Vitamina C este indispensabilă organismului deoarece protejează celulele împotriva stresului oxidativ și participă la sinteza colagenului, menținând integritatea barierelor fizice de apărare ale corpului, pielea și mucoasele.

vitamina-D3_ca765d3a-b7b3-4d16-88bd-e337Vitamina D3

⛨ Menține sănătatea sistemelor osos și muscular și intervine direct în modularea funcției sistemului imunitar. Astfel, este implicată în producerea, maturizarea și diferențierea diverselor tipuri de celule ale sistemului imunitar înnăscut și dobândit și în echilibrarea procesului inflamator. ☽ Aliat al melatoninei la nivelul sistemului nervos, Vitamina D3 acționează prin menținerea stării de dispoziție și participarea la sinteza acesteia.

hamei_18e6f93a-2f66-4c5d-ace2-dbd3d3f4ffHamei

⛨ Extractul de Hamei prin conținutul în compuși cu proprietăți antioxidante ajută la protejarea celulelor și țesuturilor împotriva stresului oxidativ și la susținerea procesului de apărare al organismului.

melatonina_ae644c08-0f35-47a9-a832-1c217Melatonina

☽ Într-o primă etapă, Melatonina ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi, iar mai apoi contribuie la reglarea și menținerea ciclurilor somnului. Esențială pentru reglarea “ceasului biologic” prin mențiunerea calității somnului, efectele benefice ale Melatoninei se extind și la nivelul sistemului imunitar, prin comunicare bi-directională. ⛨ Melatonina transmite semnale către sistemul imunitar, pe care acesta le recepționează, influențând direct echilibrului imun, oferind protecție împotriva factorilor perturbatori (virusuri, bacterii).

valeriana_7c199942-6e1b-483b-a3ba-0a56d1Valeriana

☽ Sinergia creată de extractele standardizate din Valeriană și Hamei ajută organismul să atingă starea de relaxarea și favorizează adormirea. Odată ce somnul s-a instalat, acțiunea extractelor se continuă pentru a menține arhitectura somnului.

zinc.png?v=5362037619956919724Zinc

⛨ Zincul protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Activitatea sistemul imunitar se bazează pe aportul zilnic de Zinc deoarece acesta influențează sinteza, maturizarea și funcționarea normală a celulelor sistemului imunitar înnăscut și dobândit. ☽ Mai mult, ia parte la menținerea calității somnului acționând în etapa în care se consolidează memoria și organismul se reface din punct de vedere fizic.

Mod de administrare Secom Good Routine Immunity-by-Night:

1-2 comprimate dublu-strat/zi, cu 30 minute înainte de culcare, cu 200 ml apa sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Se recomandă pentru susținerea sistemului imunitar pe parcursul nopții, menținerea ciclurilor somnului și a calității acestuia, un ritm circadian normal, completarea dietei zilnice, diverse categorii de vârste, vegetarieni.

Mai multe informații
OTC Nu
Brand SECOM
Bbd 2024-10-31 00:00:00
Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Întrebări și răspunsuri despre produs
Nicio întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs
Produse populare acum

Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.