Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Producator: ANTIBIOTICE IASI

Silithor, protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant);

Silithor, supliment alimentar pentru ficat, 60 capsule 1 cutie +1 cadou

Indisponibil
Rating:
100 % of 100
24,40 RON

Stresul cotidian, ritmul de viata alert, oboseala cronica, poluarea, utilizarea indelungata a unor medicamente cu potential toxic hepatic, consumul excesiv de alcool, fumatul pot afecta functionarea normala a ficatului si a intregului organism. Astfel putem resimti oboseala fizica si psihica, lipsa de energie, stare de somnolenta, dureri de cap, disconfort digestiv datorita suprasolicitarii functiilor ficatului.

Ficatul, cel mai mare organ intern, este considerat un adevarat laborator al organismului, care prin multitudinea de roluri pe care le indeplineste asigura functionarea in parametri optimi a corpului omenesc. Cele mai importante functii ale ficatului sunt: filtrarea si purificarea sangelui, inactivarea substantelor cu potent al toxic pentru organism, metabolizarea glucidelor, proteinelor si lipidelor rezultate din procesul de digestie si transformarea acestora in elemente utile bunei functionari a corpului, producerea si secretia bilei.

Ce contine Silithor ?

Silithor" capsule este un supliment alimentar cu urmatoarea compozitie:

  • L-metionina 100 mg;
  • L-cisteina 100 mg;
  • silimarina;
  • Extract din seminte de Silybum marionum (Armurariu) 70 mg;


Alte ingrediente: agenti de incarcare, lactoza monohidrat, amidon din porumb partial pregelatinizat, agenti antiaglomeranti precum talc, stearat de magneziu; dioxid de titan, complexe de cupru ale clorofilinelor. Capsula este de origine vegetala (hidroxipropilmetilceluloza) si nu contine conservant.

Silithor" contine un extract vegetal (Silybum marianum) si elemente nutritive (L-metionina si L-cisteina) care ajuta la regenerarea si buna functionare a ficatului si au rol benefic asupra intregului organism.

In compozitia Silithor", silimarina se regaseste sub forma de extract standardizat, obtinut din semintele plantei Si/ybum marianom, cunoscuta si sub denumirea de armurariu sau Milk thistle. Armurariul, planta originara din zonele mediteraneene ale Europei, din Africa de Nord si Orientul Mijlociu, este utilizata in medicina inca din antichitate pentru protectia ficatului. Folosirea unui extract standardizat de armurariu asigura dozarea exacta a silimarinei in Silithor si, astfel, se mentin constante pentru fiecare administrare efectele benefice ale produsului.

L-metionina este un aminoacid care nu poate fi sintetizat in organism (aminoacid esential), prin urmare depindem de surse externe pentru asigurarea necesarului zilnic. L-cisteina este un aminoacid important in sinteza glutationului cu rol vital in eliminarea toxinelor. L-metionina si L-cisteino, singurii aminoacizi sulfurati din organism au rol in protejarea celulelor umane din diverse organe prin actiune antioxidanta si prin implicare in reactiile de transformare a toxinelor in compusi usor de eliminat.

Cum ne ajuta Silithor?

  • protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant);
  • protejeaza celulele hepatice prin stabilizarea permeabilitatii membranei celulare;
  • sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice;
  • fluidifiCa si favorizeaza eliminarea bilei ajutand functionarea normala a digestiei;
  • imbunatateste metabolismul si digestia;


Cum se utilizeaza Silithor?

La adulti, se recomanda cate 1 -2 capsule pe zi, timp de 1-3 luni, cu o cantitate suficienta de apa.
Acest supliment alimentar poate fi utilizat in dietele vegetariene.

Acordati atentie utilizarii Silithor

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.
Nu exista studii suficiente privind utilizarea la copii, adolescenti, gravide, femei care alapteaza si nici nu s-au stabilit dozele maxime admise in caz de afectare hepatica severa sau renala severa, prin urmare nu se recomanda utilizarea Silithor" la aceste categorii speciale. Produsul contine lactoza; nu se recomanda utilizarea la persoanele cu intoleranta la lactoza. Suplimentul alimentar nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componente. Produsul nu se va administra concomitent cu levodopa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Pastrare

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul termenului de valabilitate inscris pe ambalaj (EXP).
A se pastra la temperaturi sub 25° C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Mai multe informații
OTC Nu
Brand ANTIBIOTICE IASI
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să să te conectezi sau îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs

Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Te-ar putea interesa și

Top 10 cele mai citite articole
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Cimbrisorul este o planta apreciata pentru calitatile sale curative. Creste spontan si poate fi usor recunoscut dupa mirosul aromat. Este bogat in taninuri, substante amare, flavonoizi si numerosi acizi organici. Astfel, infuzia de cimbrisor este folosita frecvent in afectiuni precum cele nervoase....
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminicele functioneaza prin oprirea unei substante numite histamina care afecteaza celulele din organism. Histamina este o substanta chimica eliberata atunci cand organismul detecteaza ceva daunator, cum ar fi o infectie.
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Pielea reprezinta 16% din greutatea totala a corpului. Mai mult decat atat, in mod surprinzator, pana la 50 000 din celulele pielii mor in fiecare minut, iar aproape 50% din praful din gospodărie e format din celelule moarte ale pielii.
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3 este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare.
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect. Psoriazisul nu afecteaza organismul doar ca boala in sine, ci, din cauza manifestarilor estetice, are un...
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
Atunci cand vrei sa ramai gravida trebuie sa stii ca nu este de ajuns sa renunti la pastilele anticonceptionale si atat. Din pacate, mediul actual de viata a facut ca gradul de fertilitate al femeilor sa scada dramatic, iar infertilitatea sa devina o problema de sanatate la nivel mondial. Este...
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de smochine sunt nenumarate avand in vedere ca vorbim despre un fruct deosebit de complex. Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de...