Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Sun Wave Pharma imunitateSun Wave Pharma imunitate

Imunice - puternic, sigur și precis

Ce poți face pentru a-ți proteja copilul de nesfârșita varietate de germeni și viruși cu care se confruntă? Toți intrăm în această lume cu un sistem imunitar neexperimentat.

Încetul cu încetul, copiii își pregătesc imunitatea luptând împotriva unei serii continue de germeni, viruși și alte organisme - de aceea mulți pediatri consideră că șase până la opt răceli, episoade de gripă sau infecții de ureche pe an sunt normale.

Cu toate acestea, există obiceiuri sănătoase care pot funcționa ca stimulatori imunitari pentru copii, ajutându-i să lupte mai eficient împotriva patogenilor și, astfel, să se recupereze mai repede. Mulți părinți se întreabă: Ce putem face pentru a menține sănătatea copiilor noștri? Există modalități de a stimula sistemul imunitar și de a preveni COVID-19 și alte boli?

Cel mai bun mod de a menține sistemul imunitar sănătos este, în principiu, să iei măsurile necesare pentru a-ți menține sănătatea.

Achiziționează produse pentru imunitate Sun Wave Pharma semnalizate în valoare de minim 60 lei și beneficiezi de Transport Gratuit* la întreaga comandă.

*reducere 14,86 lei din valoarea transportului, echivalentă livrării standard, fără km/kg suplimentare

Ce poți face pentru a-i ajuta pe copiii tăi să fie sănătoși în acest an școlar:

Oferă-le o dietă sănătoasă - o dietă bogată în fructe și legume - se recomandă cinci porții pe zi, iar acestea ar trebui să reprezinte jumătate din fiecare farfurie, alături de cereale integrale și proteine slabe. O dietă sănătoasă include, de asemenea, produse lactate sau o altă sursă de calciu, precum și grăsimi sănătoase.

Asigură-te că dorm suficient - orele de somn de care un copil are nevoie variază în funcție de vârstă: 

  • 12 până la 16 ore pe zi pentru sugari, 
  • 8 până la 10 ore pentru adolescenți 

Fă-i să fie activi - exercițiile fizice ne mențin sănătoși și reduc riscul de îmbolnăvire. Copiii ar trebui să fie cu adevărat activi o oră pe zi. "Activ" nu trebuie să însemne neapărat practicarea unui sport sau mersul la sală; poate însemna și joacă la locul de joacă sau o plimbare.
Gestionarea stresului - stresul ne face mai puțin sănătoși și mai predispuși la infecții. Asigură-te că cei mici au timp liber pentru a se juca și acces la activități și persoane care îi fac fericiți.
Stimulează-le imunitatea cu ajutorul nutraceuticelor de înaltă calitate și validate medical - copiii au încă nevoie de anumiți nutrienți și vitamine pentru a-și spori sistemele imunitare și a se proteja împotriva tuturor germenilor cu care se confruntă, fie în clasă, fie acasă. Mama Natură ne oferă câțiva nutrienți dovediți și eficace:
Colostrul - Colostrul este prima formă de lapte matern eliberată de glandele mamare după naștere. Este bogat în nutrienți și conține cantități mari de anticorpi și antioxidanți pentru a construi sistemul imunitar al unui nou-născut. Colostrul este mai mult decât primul lapte pe care bebelușul il consumă după naștere. Este foarte concentrat în nutrienți și anticorpi pentru a lupta împotriva infecțiilor și a proteja bebelușul. Oferă o imunitate puternică și unică, pe care doar el o poate oferi.
Beta-glucanii - consumul zilnic al acestui ingredient din drojdie de panificație, beta-glucanii, poate reduce frecvența infecțiilor tractului respirator superior la copii cu 66%, așa cum a fost confirmat într-un studiu clinic realizat de producătorul Wellmune.
Probiotice / prebiotice - este important să oferiți copiilor o sursă bună de probiotice. Intestinul nostru găzduiește o cantitate imensă de bacterii. Unele sunt sănătoase, iar altele nu, iar probioticele ajută la crearea unui echilibru mai bun între bacteriile sănătoase și cele nesănătoase. Prebioticele sunt fibre vegetale care stimulează creșterea bacteriilor bune.
Vitamina D - în timp ce copiii pot obține cea mai mare parte a vitaminei D din expunerea la soare, acest lucru este mai dificil de realizat când se folosește cremă de protecție solară, în lunile mai reci și în timpul anului școlar.
Zincul - unul dintre cele mai importante minerale care pot stimula sistemul imunitar al copilului dumneavoastră este zincul.
Vitamina C - Vitamina C este esențială pentru menținerea sănătății generale a organismului și se găsește în concentrații mari în celulele imune. Studiile au arătat, de asemenea, că copiii care au suficientă vitamina C se pot recupera mai rapid când se îmbolnăvesc și au un sistem imunitar mai puternic decât cei care au deficiențe în vitamina C.