Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Scaderea colesterolului

Cauzele cresterii colesterolului

Nivelul colesterolului din sange atinge un nivel maxim la barbati la 60 de ani, in timp ce la femei continua sa creasca pana la 70 de ani. Este important sa adopti un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si miscare, pentru a controla nivelul colesterolului din sange si pentru a avea grija de sanatatea inimii tale. Si ca sa ai grija de sanatatea ta e bine sa folosesti suplimente si vitamine dedicate pentru reducerea colesterolului.

Cele mai eficiente medicamente pentru scaderea colesterolului

Exista mai multe tipuri de medicamente cu actiune de reducere a colesterolului disponibile: medicamente din grupul statinelor, fibratii (clasa de medicamente este utila si pentru nivelurile mari ale trigliceridelor), medicatie inhibitorie a absorbtiei de colesterol (ezetimib) si medicatie inhibitorie a  unei protein -protein convertazei subtilizin/kexin tip 9(PCSK9) implicate in captarea si degradarea LDL colesterolului.

Afla ce inseamna colesterolul bun si la ce ajuta

Articolele 1-20 din 64

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină
Produse populare acum