Lista produselor FARES

FARES - Sanatate din inima Daciei

În 1929, adică acum mai bine de opt decenii, brandul Fares a început o călătorie frumoasă în lumea plantelor, care a adus împreună tradiţiile şi inovaţia, pentru a obţine ceaiuri şi remedii din plante medicinale, care au cucerit încrederea românilor de pretutindeni. 

Această călătorie a început la poalele Sarmizegetusei, în inima Daciei, în aceleaşi locuri bogate în tradiţie, unde viaţa înfloreşte în fiecare an dăruindu-ne cele mai bune ingrediente pentru sănătate: la Orăştie.

Putini stiu de exemplu ca in perioada interbelică, succesul Fares a trecut dincolo de graniţele ţării. Uleiul esenţial de mentă, produs atunci de compania care a stat la baza actualului brand, era apreciat ca fiind la nivelul acelor preparate din Germania sau Marea Britanie, iar extractul de Digitalis a fost declarat Etalon Naţional Român.

Valoarea curativa a plantelor medicinale din aceasta zona a ajuns sa fie cunoscuta in Europa dar şi în America de Nord. Nici activitatea ştiinţifică nu a trecut neobservată, fiind recunoscută în cercurile de specialişti din întreaga lume.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter