Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Termeni si conditii
 

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii SPRING FARM SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Societatea SPRING FARM SRL, cu sediul social in Bulevardul CAMIL RESSU, Nr. 6, PARTER, LOT 3, Bloc 2, Bucuresti, Sectorul 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10919/2003, avand CUI 15655360, atribut fiscal RO, capital social 200 este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.springfarma.com.

 

DEFINITII
Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.springfarma.com.

 

Vizitator - orice persoana care acceseaza site-ul www.springfarma.com, indiferent de motiv.

 

Utilizator - persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre SPRING FARM SRL (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SPRING FARM SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

 

 Prin „continut” intelegem:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre SPRING FARM SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SPRING FARM SRL intr-o anumita perioada.

Cont - sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre SPRING FARM SRL si client, prin care acesta transmite Societatii SPRING FARM SRL intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.springfarma.com.

 

Client - persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.springfarma.com si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

 

Contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

 

Date cu caracter personal - informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”


Pretul afisat pe site in dreptul fiecarui produs este valabil doar pentru comenzile efectuate online.

 

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate.

 

SPRING FARM SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, SPRING FARM SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI
 

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii SPRING FARM SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

 

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.springfarma.com, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de SPRING FARM SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

 

SPRING FARM SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

 

SPRING FARM SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, SPRING FARM SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga SPRING FARM SRL la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Pretul afisat pe site in dreptul fiecarui produs este valabil doar pentru comenzile efectuate online. 

 

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, SPRING FARM SRL isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

COPYRIGHT
 

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.springfarma.com  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Societatii SPRING FARM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul SPRING FARM SRL, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR
 

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.springfarma.com, sunteti obligat sa:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SPRING FARM SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

SPRING FARM SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

 

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

LEGATURI
 

Site-ul www.springfarma.com poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SPRING FARM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

PARTENERI
 

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII
 

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, SPRING FARM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

 

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

 

SPRING FARM SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, SPRING FARM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

 

SPRING FARM SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

 

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

 

SPRING FARM SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

 

SPRING FARM SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

 

SPRING FARM SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

 

METODE DE PLATA

 

Comenzile care contin medicamente fara prescriptie se achita exclusiv online si pot fi achizitionate doar de catre persoane fizice. In situatia in care nu veti raspunde la intrebarile Farmacistului Spring in termen de 48 de ore de la primirea mesajului, comanda va fi anulata si banii se vor restitui in contul cardului cu care ati efectuat plata.

Comenzile plasate cu livrare Curier Agil se vor achita exclusiv cu cardul online.

Comenzile cu optiunea de livrare Locker DPD sau Sameday easybox se vor achita exclusiv cu cardul online.

Cum platesc?

 • Selectati plata cu cardul daca doriti sa platiti online cu cardul prin intermediul proesatorului de plati PayU.
 • Plata ramburs - Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

LIVRARE PRODUSE
 

Livrarea produselor achizitionate de pe www.springfarma.com se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid DPD, Sameday, Fan Courier sau Curier - transport cu temperatura controlata (pentru comenzile care contin medicamente din Bucuresti si Ilfov).

Tarife standard Curier livrare cu temperatura controlata Bucuresti si Ilfov (doar pentru comenzile care contin medicamente):

 • 12.00 lei (TVA inclus) Bucuresti si Judetul Ilfov


Tarife standard Curier Agil Bucuresti si Ilfov (48 – 72 de ore lucratoare, de luni pana joi, de la plasarea comenzii in site si confirmarea platii):

 • 12.00 lei (TVA inclus) Bucuresti si Judetul Ilfov


Tarife standard livrare DPD:

 • 10.71 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana
 • 13.39 lei (TVA inclus) pentru localitati in afara Bucurestiului si zonei metropolitane

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 3kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1.04 lei / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

 

Optiunea Lockere si oficii DPD:


Livrarea in locker este o alternativa eficienta, flexibila si comoda pentru ridicarea comenzilor plasate online.

La selectarea acestei variante de livrare, plata se se poate face doar online cu cardul.

Lockerele DPD sunt situate in centre comerciale si mall-uri din Bucuresti si alte orase mari din Romania. Destinatarii au la dispozitie 3 zile pentru ridicarea coletelor din locatia pe care au ales-o. Coletele sunt in siguranta datorită sistemului electronic de incuietori si supraveghere video integrata.

Pentru a verifica unde se afla cel mai apropiat locker DPD de unde va puteti ridica comanda dvs, verificati AICI

Oficiile DPD sunt situate in cartierele din Bucuresti si in cadrul depozitelor DPD. Programul este de luni pana vineri, de la orele 11:00 la 19:00. Destinatarii au la dispozitie 5 zile pentru ridicarea coletelor din locatia pe care au ales-o.

Pentru a verifica unde se afla cel mai apropiat oficiu DPD de unde va puteti ridica comanda dvs, verificati AICI

 

Tariful de livrare in locker DPD sau oficii DPD:

 • 4.99 RON (TVA inclus) oriunde in tara

Pentru expedieri prin lockere DPD greutatea maxima admisa, per colet, este 20kg

Termenul de livrare pentru aceasta optiune este de 48 – 72 de ore lucratoare de la ridicarea comenzii din depozitul nostru.

 

Tarife livrare standard Sameday 24H si optiunea easybox


Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, fata de tariful standard pentru livrarea la domiciliu, se va percepe o taxa suplimentara de 0.89 lei / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Optiunea de plata cu cardul la plasarea comenzii:

 • 8.93 lei (TVA inclus) tarif livrare de domiciliu oriunde in Romania pentru localitatile unde Sameday are acoperire (peste 13.800 localitati)
 • 8.33 lei (TVA inclus) tarif livrare easybox, pana la 20 kg, oriunde in reteaua easybox sameday. verifica RETEAUA EASYBOX
 • 19.16lei (TVA inclus) livrare la domiciliu pentru localitatile unde Sameday nu are acoperire

Pentru a afla unde se afla cel mai apropiat easybox de unde va puteti ridica comanda dvs, verificati AICI

 

Optiunea de plata ramburs la livrarea comenzii (selectand aceasta optiune, la tariful de baza se adauga tariful de procesare ramburs de 1.91 lei):

 • 10.84 lei (TVA inclus) tarif livrare de domiciliu oriunde in Romania pentru localitatile unde Sameday are acoperire (peste 13.800 localitati)
 • Livrare easybox - pentru acest tip de livrare nu este disponibila plata ramburs
 • 21.07 lei (TVA inclus) livrare la domiciliu pentru localitatile unde Sameday nu are acoperire

Termenul de livrare aproximativ este de 48 – 72 de ore lucratoare

 

Tarife livrare standard Fan Courier:


Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0.95 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Optiunea de plata cu cardul la plasarea comenzii:

 • 7.14 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;
 • 11.31 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
 • 30.35 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari. 

Optiunea de plata ramburs la livrarea comenzii (selectand aceasta optiune, la tariful de baza se adauga tariful de procesare ramburs de 4.16 lei):

 • 11.30 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;
 • 15.47 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
 • 34.51 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare si optiunea de plata selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

 

Optiunea Collect Point

Collect Point este alternativa eficienta, flexibila si comoda de ridicare a comenzilor online.

Optiunea Collect Point este disponibila pentru comenzile cu livrare in toata tara, existand peste 700 puncte de livrare, iar tariful este cel standard.

Beneficiile Collect Point sunt:
- programul extins de lucru al magazinelor
- proximitatea si aria mare de acoperire a retelei PayPoint
- posibilitatea de a ridica expedierea in termen de 7 zile calendaristice, in intervalele orare optime pentru client

Optiunea Collect Point este valabila doar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 1000 lei (TVA inclus) si cu o greutate maxima de 10 kg.
Achitarea comenzii de catre destinatari in reteaua de magazine PayPoint Colet Expres, se poate face doar cash (numerar). Optiunea de plata cu cardul bancar in "magazinele partenere" nu este disponibila.

In momentul in care coletul este disponibil in magazinul PayPoint destinatarul va primi un sms/email cu un cod unic. Ridicarea coletului se poate face pe baza cartii de identitate si a codului unic primit.

Optiunea eBOX
eBOX by FAN Courier este o optiune de livrare a produselor comandate online, in oricare dintre lockerele eBOX amplasate in diverse locatii din Bucuresti. Optiunea eBOX este disponibila doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si nu presupune costuri suplimentare.

- Serviciul reprezinta solutia ideala pentru persoanele active care nu au posibilitatea de a-si adapta programul pentru a fi acasa in momentul livrarii unui colet;
- Expeditiile sunt preluate de reprezentantii FAN Courier si depuse a doua zi lucratoare, in lockerele alese de clienti. De indata ce expeditiile sunt disponibile in lockere, destinatarii primesc o notificare prin SMS sau e-mail cu un cod PIN si informatiile necesare ridicarii pachetului;
- Ulterior, clientii vor alege o perioada de timp convenabila pentru programul lor si se vor deplasa la lockerele eBOX alese. Apoi, folosind ecranul tactil al lockerelor si codul PIN primit prin SMS sau e-mail, numele si semnatura, acestia vor putea ridica pachetele. Operatiunile derulate la lockerele eBOX sunt intuitive si usor de parcurs;

Beneficiile serviciului eBOX
- Flexibilitate: disponibilitatea eBOX-urilor este  24/7. Termen confortabil de ridicare a coletului – 7 zile; dupa expirarea acestui termen expeditiile nerevendicate de destinatari vor fi returnate expeditorilor.
- Proximitate: eBOX-urile sunt amplasate in locatii foarte accesibile;
- Control 100%: destinatarul va decide locatia si ora exacta la care va ridica expeditia;
- Confort: usurinta in accesarea si utilizarea lockerelor eBOX;
- Siguranta: eBox-urile sunt pozitionate in locatii controlate, au sisteme de alarma si protectie impotriva vandalismului;
- Confidentialitate: confera discretie, nimeni nu va sti când si ce colete primesti;
- Self Service: reduce necesitatea de apel telefonic si interactiunile cu personalul FAN Courier.

 

TERMENE DE LIVRARE
 

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid direct la adresa mentionata in formularul de comanda, fie, in cazul optiunii CollectPoint/ Locker/ Easybox, la adresa CollectPoint/ Locker/ Easybox selectata.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore lucratoare din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, clientul va fi informat, prin e-mail sau SMS, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii. 

Livrarile cu optiunea Curier Agil  se vor livra in termen de 48 – 72 de ore lucratoare, de la plasarea comenzii si confirmarea platii, de luni pana joi. Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare). Livrarile cu optiunea curier Agil se vor realiza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. 

In cazul in care, produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

In cazul livrarii produselor comandate la domiciliul/ resedinta/ adresa indicata de client se va percepe si costul livrarii comenzii.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

 

GARANTII


Toate produsele comercializate pe site-ul www.springfarma.com beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

PROMOTII SI CONCURSURI
 

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SPRING FARM SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. SPRING FARM SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

RETURNAREA PRODUSELOR
 

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul (clientul) are dreptul sa notifice in scris Societatii SPRING FARM SRL retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Ca atare, aveti dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica personal sau prin intermediul unui tert indicat de dvs.,  a produselor comandate, sa notificati in scris, printr-un e-mail transmis la adresa [email protected] decizia dvs. de a renunta la produsele comandate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa accesati sectiunea Retururile mele din contul de dumneavoastrade sau acest link daca nu aveti cont.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Str. Buiacului nr. 2, Mogosoaia, judetul Ilfov. Produsele returnate vor fi insotite, daca este posibil, de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

SPRING FARM SRL va restitui contravaloarea produselor comandate prin virament bancar in contul bancar indicat de client, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii deciziei dvs. de retragere din contract cu conditia receptionarii produselor care au facut obiectul returnarii de catre dvs. 

In cazul in care doriti sa returnati intreaga comanda, SPRING FARM SRL va va restitui contravaloarea produselor comandate  si a costului livrarii catre client.

Conform legislatiei in vigoare, medicamentele fara prescriptie medicala de tip OTC NU se pot returna.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre dumneavoastra.

In cazul in care doriti returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, SPRING FARM SRL va va restitui numai contravaloarea produselor pe care doriti sa le returnati, fara a va returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre dvs.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, sunteti obligat sa returnati si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata partial, daca produsele pastrate nu intrunesc valoric, cantitativ sau calitativ pragul de eligibilitate al respectivei campanii prin care se ofera produsul cadou, sunteti obligat sa returnati si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

In cazul in care, dupa receptia produselor de catre dvs., in cursul inspectiei vizuale constatati eventuale defecte sau deteriorari, acestea vor fi reclamate la adresa [email protected], iar dvs. sunteti obligat sa nu utilizati produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmand a fi returnat in ambalajul original asa cum a fost receptionat, in caz contrar produsul nu mai poate fi returnat.

In cazul in care la primirea coletului de la firma de curierat, se constata deteriorari vizibile asupra acestuia, aceste deteriorari trebuie mentionate curierului livrator langa semnatura de receptie a coletului.

Conform art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul nu se poate retrage ) din contractele de furnizare a unor produse care, sunt susceptibile de a se deteriora sau expira rapid precum si a produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protective a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

 

CERERI SI RECLAMATII

 

Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii legate de produsele achizitionate sau serviciile oferite pe site-ul www.springfarma.com, puteti transmite informatii* la adresa de email [email protected].

Durata de răspuns, în funcție de situația prezentată, este de +/- 72 ore, în zilele lucratoare. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

*informatii: Pentru ca sesizarea sau reclamatia dumneavoastra sa fie soluționata cat mai rapid, rugamintea este sa documentati cat mai complet speta si dupa caz, sa atasati fotografii.

 

FRAUDA
 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SPRINGFARMA.COM SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.SPRINGFARMA.COM  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.SPRINGFARMA.COM  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

LITIGII
 

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente. 

 

INFORMATII PRIVIND DEEE


Deseurile de echipamente electrice si electronice (denumite in continuare DEEE) sunt echipamentele electrice si electronice care constituie deseuri in sensul pct. 9 din anexa nr. 1 la Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, republicata, inclusiv componentele, subansamblele si produsele consumabile care fac parte integranta din produs in momentul in care acesta devine deseu. DEEE pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

In conformitate cu O.U.G. nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

- Clientii au obligatia de a colecta separat DEEE si de a nu elimina DEEE impreuna cu deseurile municipale nesortate;

-  La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem "unul la unul", in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorul despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului. 

- Costurile colectării, tratării şi eliminării în condiţii de protecţie a mediului sunt evidentiate separat prin taxa verde

- prin reutilizarea si/sau reciclarea DEEE, impactul negativ al substantelor periculoase continute de aceste DEEE asupra mediului va fi redus;

- simbolul care indica faptul ca DEEE fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, precum in imaginea alaturata. 

 

ANPC

Solutionarea litigiilor (Platforma SOL)