Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Livrarea comenzilor Spring Farma

Livrarea produselor achizitionate de pe www.springfarma.com se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid DPD, Sameday, Fan Courier sau Agil Curier, doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore lucratoare din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, clientul va fi informat, prin e-mail sau SMS, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. 

Livrarile cu optiunea Curier Agil  se vor livra in termen de 48 – 72 de ore lucratoare, de la plasarea comenzii si confirmarea platii, de luni pana joi. Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare). Livrarile cu optiunea curier Agil se vor realiza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Tarife standard Agil Curier

Livrare cu temperatura controlata Bucuresti si Ilfov: 12.00 lei (TVA inclus) 

Termen de livrare aproximativ: 48 – 72 de ore lucratoare din momentul in care pacientul a raspuns la toate intrebarile farmacistul Spring.

Conform legislatiei in vigoare, medicamentele fara prescriptie medicala de tip OTC NU se pot returna.

Livrare rapida Bucuresti si Ilfov: 12.00 lei (TVA inclus) 

Livrarile cu optiunea Curier Agil  se vor livra in termen de 48 – 72 de ore lucratoare, de la plasarea comenzii si confirmarea platii, de luni pana joi. Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare). Livrarile cu optiunea curier Agil se vor realiza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Tarife standard SameDay

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara pentru fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tarife livrari SameDay colete 0-1 kg: 

  • 12 lei (TVA inclus) tarif livrare de domiciliu oriunde in Romania pentru localitatile unde Sameday are acoperire (peste 13.800 localitati)
  • 9.6 lei (TVA inclus) tarif livrare easybox, oriunde in reteaua easybox sameday. 
  • de la 19.16 lei (TVA inclus) livrare la domiciliu pentru localitatile unde Sameday nu are acoperire

Tarife kg suplimentare: 

  • Livrari la adresa: 1.03 leu/kg suplimentar
  • easybox: 0.83/kg suplimentar

 

Livrare easybox - pentru acest tip de livrare nu este disponibila plata ramburs

Tarife standard DPD

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 5kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0.9 lei/ fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Livrare la domiciliu:

  • 12 lei (TVA inclus) 

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termen de livrare aproximativ 48 - 72 ore lucratoare.

Tarife standard Fan Courier

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tarife livrari Fan Courier: 

  • 12.33 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;
  • 16.86 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
  • 30.35 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare si optiunea de plata selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termen de livrare aproximativ  48 – 72 de ore lucratoare