Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Spring, Farmacia la pret micSpring, Farmacia la pret mic
peste 350.000 clientipeste 350.000 clienti

Peste 350.000 clienti satisfacuti

peste 550.000 comenzipeste 550.000 comenzi

Peste 550.000 comenzi livrate

peste 11 milioane vizitatoripeste 11 milioane vizitatori

Peste 11 milioane de vizitatori online

Misiunea noastră este:

Sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor! La Spring Farma ai cu cine vorbi dacă ai o problemă cu comanda, înțelegem cât de bine e să primești comanda repede, chiar dacă asta necesită mai mult efort din partea lor, poți primi consiliere.


Cine suntem? 

Societatea SPRING FARM SRL, cu sediul social in Bulevardul CAMIL RESSU, Nr. 6, PARTER, LOT 3, Bloc 2, Bucuresti, Sectorul 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10919/2003, avand CUI 15655360, atribut fiscal RO, este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.springfarma.com, farmacie autorizata de Ministerul Sanatatii.

Comercializam pe site-ul nostru numai suplimente alimentare notificate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, organizație de cercetare publică cu finanțare extrabugetară, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării. 

De asemenea, cosmeticele si dermatocosmeticele disponibile la Spring, Farmacia la Pret Mic sunt notificate la Cosmetic Products Notification Portal (CPNP), portal al Uniunii Europene creat pentru implementarea reglementarii (EC) No 1223/2009


Bun venit la Spring, Farmacia prietenoasa cu tine! 

Stim cat de importanta este sanatatea ta si a familiei tale, si de aceea, la noi vei gasi intotdeauna o echipa dedicata pentru problemele cu care te confrunti

Avem o echipa interna de Customer Support disponibila telefonic, prin email, sau pe chat, care sa te sprijine in plasarea comenzilor, sa iti ofere informatii sau raspunsuri daca ai intrebari despre produse.  

Spring Support este alaturi de tine si iti multumim ca suntem alegerea ta oricand ai nevoie de produse sigure pentru tine si pentru familia ta. Nu ezita sa ne contactezi!

Echipa noastra prietenoasa este aici pentru tine!


de la peste 66.000 clienti verificati

Magazin online de incredere Trusted.ro 

Suntem o farmacie online verificata de criteriile Trusted.ro inca din anul 2020 unde am obtinut un rating de satisfactie de peste 9.7/10! 


Spring Farma castiga premiul "Sustinerea Familiilor cu copii" de la Forbes Brands for Kids 2022

Piaţa românească a produselor pentru copii, fie ele de import, fie de producţie autohtonă, pare destul de bogată şi de tentantă. Dar cât de sigure sunt acestea, cât de bine răspund criteriilor de calitate, cât de multă încredere au consumatorii în ele? Iată întrebările la care revistele Forbes România și Forbes KIDS și-au propus să afle răspuns chiar de la sursă, de la părinți. Pe baza răspunsurilor lor s-a alcătuit un top al încrederii, care poate fi semnalul de început al unui alt gen de competiţie: a responsabilităţii și adecvării la cerințele familiei românești.


Spring Farma castiga premiul "Good Life Pharmacy" de la Forbes Good Life Awards 2022

Forbes Life si-a propus sa aduca in atentia romanilor arta de a trai frumos – care nu inseamna neaparat lux si lucruri scumpe, ci bucuria de a vedea partea frumoasa a vietii, micile placeri, faptele bune si toate ingredientele care alcatuiesc o viata traita frumos si cu folos. La aceasta a saptea editie a Galei Forbes Life Awards farmacia Spring a primit premiu pentru activitate si implicare in rezolvarea problemelor pacientilor. Gala Forbes Life Awards aduce ,,viata buna“ mai aproape de toti oamenii care cred in ea. Cea de-a saptea editie a evenimentului a adus la aceeeasi masa sute de invitati din domenii precum horeca, pharma, fashion, retail, alaturi de parteneri Forbes, bloggeri si jurnalisti.


Deoarece vrem sa fim in folosul tuturor clientilor, ne-am concentrat atentia in dezvoltarea si oferirea unor servicii de calitate:

site prietenossite prietenos
metode variate de platametode variate de plata
livrare rapidalivrare rapida

Povestea de succes a Spring Farma:


Am lansat website-ul Farmacia de pe Net


Am deschis prima farmacie fizica si ne-am rebranduit in Farmacia la Pret Mic


Am continuat extinderea prin deschiderea a noi farmacii fizice in Bucuresti


Am investit in strategia si dezoltarea platformei ecommerce pentru a deveni unul dintre cele mai prietenoase magazine online.


Ne-am rebranduit in Spring: Farmacia la pret mic si am ajuns la un numar de peste 15.000 de produse pe website la cel mai mic pret pe care il poti gasi.


Cumpara in siguranta:

cumparaturi in sigurantacumparaturi in siguranta
distribuitori autorizatidistribuitori autorizati

Astazi, Spring Farma este unul dintre liderii din industria farmaciilor online dar poti apela la sfaturile farmacistilor nostri si in farmaciile fizice din Bucuresti!

Vezi aici lista completa a locatiilor Spring Farma si orarele de functionare