Lista produselor IVATHERM

IVATHERM - Puritatea apei termale direct din inima Carpatilor

Apa termală din produsele IVATHERM izvorăște din inima Munților Carpați, într-un Parc Național protejat, ajungând la suprafață în cea cea mai veche stațiune balneară din Europa, Băile Herculane.

Bogăția compoziției și puritatea apei termale Herculane se datorează faptului că izvorăște de la o adâncime de 2000 m, într-un mediu ferit de poluare urbană sau industrială, cu un nivel de puritate a aerului similar celui de la altitudini de 3 000 m.

Apa termală Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, colectarea având loc la ieșirea din stâncă, și are un grad mediu de mineralizare, ideal utilizării în produsele dermatocosmetice.

Această apă termală este unică datorită concentrațiilor ridicate de minerale și oligoelemente esențiale pentru sănătatea pielii: Calciu, cupru și magneziu, cu proprietăți antiinflamatoare și antialergice Mangan și seleniu, care ajută la protejarea împotriva efectelor nocive produse de radicalii liberi în organism Zinc și fier, cunoscute pentru rolul lor în procesele de vindecare ale organismului.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter