Ata dentara

Cum alegi ata dentara pentru copii?

Desi putine persoane folosesc acest produs pentru copii, ata dentara este extrem de importanta pentru ca orice periaj, oricat ar fi de eficient nu patrune in spatiile interstitiale dentare si pot ramane acolo resturi de alimente. Altfel spus, folosirea atei dentare este la fel de importanta ca cea a periutei dentare. Concret, este bine sa folositi ata dentara la copii impreuna, sub atenta supraveghere, o data pe zi cel putin pana la virsta de 8 ani, dupa care o va putea folosi singur daca i se cultiva acest obicei.

Pentru copii, mai ales daca nu sunt prea entuziasmati cand e vorba de folosirea atei dentare, poti cumpara una cu aroma de menta, care sa faca din operatiunea de curatare o experienta mai placuta. Daca nu-ti place sa tot rupi cate o bucata de ata din suportul ei, cauta un produs cu bucati de ata dentara ambalate individual.

Cum alegi ata dentara pentru adulti?

Ata dentara se gaseste sub diverse forme si culori in farmacii. Daca ai dintii foarte apropiati si nu exista mult spatiu intre ei, e indicat sa folosesti o ata dentara mai subtire, cu aspect rotunjit si cerata. Cea necerata patrunde si mai usor printre dinti, dar nu e la fel de rezistenta, se poate rupe sau scamosa in timpul folosirii. In cazul in care spatiile dintre dinti sunt mai mari, apeleaza la o ata dentara mai groasa si cu un aspect mai aplatizat.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter