Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Medicamente cu reteta

In ce conditii se acorda medicamentele cu reteta (RX)?

Fata de suplimentele alimentare si medicamentele disponibile fara prescriptie medicala, medicamentele cu reteta se elibereaza doar in farmacie. Vanzarea lor online nu este permisa, conform legilor in vigoare. Consulta lista cu farmacii fizice Spring Farma, de unde poti achizitiona medicamente cu reteta! Medicamentele de care ai nevoie trebuie sa fie recomandate de un medic, specializat in afectiunea sau afectiunile de care suferi.

Ce medicamente cu codeina se prescriu pe baza de reteta?

Medicamentele pe baza de codeina (substanta activa) fac parte din clasa analgezicelor morfinomimetice, utilizate pentru actiunea lor analgezica, antitusiva si antidiareica. In caz de durere, Codeina poate fi administrata singura sau in asociere cu alte analgezice, cum este paracetamolul. Printre cele mai populare remedii cu codeina se numara Codeina Fosfat 15mg, Xanax comprimate, Frontin, Stilnox, Doreta comprimate filmate si Abiraterone Accord 500mg. Ultracod este un alt medicament cu codeina, frecvent utilizat pentru tratarea durerilor de intensitate medie pana la severa la adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani.

Ce medicamente antidepresive pe baza de repeta gasesc in farmaciile fizice Spring Farma?

Oferta de medicamentele antidepresive este diversificata in farmaciile Spring Farma. Unul dintre cele mai recomandate remedii pentru depresie majora si stari de anxietate generalizata este Duloxetine Zentiva. Medicamentul este recomandat exclusiv adultilor. Xanax este indicat pentru tratamentul tulburarilor anxios-depresive si pentru atacurile de panica. Totodata, medicamentul este prescris de medici si pentru tratamentul de scurta durata al depresiei. Alte antidepresive recunoscute disponibile la Spring Farma sunt Linisan, Prazolex, Asentra, Cipralex si Efectin EP.   

Exista medicamente pentru slabit care se dau pe baza de reteta la Spring Farma?

La Spring Farma gasesti medicamente fara reteta si suplimente pentru reducerea poftei de mancare, pentru arderea grasimlor, pentru echilibrarea tranzitului intestinal sau pentru eliminarea excesului de apa din organism. Toate aceste remedii te vor ajuta in curele de slabire. Inainte de a le utiliza, e indicat sa consulti un medic, pentru a afla care dintre ele sunt mai potrivite pentru tine. 

Care sunt medicamentele antiinflamatoare care se dau pe baza de reteta pe care le gasesc in farmaciile Spring Farma?

Medicamentele din clasa antiinflamatoarelor şi antireumaticelor nesteroidiene sunt indicate pentru tratarea durerii si a afectiunilor reumatice inflamatorii cronice. La Spring Farma poti gasi Profenid, Arthrotec, Tador, Fastum gel, Indometacin, Diclofenac, Imesol, Ibuprofen Amring, Clafen, Arcoxia, Xefo Rapid si alte cateva sute de medicamente antiinflamatoare. Doloxib este un antiinflamator nesteroidian recomandat persoanelor cu boala artrozica, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta si guta.

De ce nu pot cumpara online medicamentele cu reteta?

Medicamentele cu reteta trebuie recomandate expres de un medic specialist, care isi asuma, prin parafa si semnatura, tratamentul indicat fiecarui pacient. Unul dintre motivele principale pentru care este nevoie de consultarea unui medic inainte de a achizitiona un remediu sau un tratament este că acestea pot interactiona cu alte medicamente pe care le administram, iar acest lucru ne poate pune sanatatea in pericol. Medicul care te consulta poate stabili cu precizie care sunt riscurile si beneficiile adoptarii unui tratament, de aceea nu poti avea acces online la acest tip de medicamente.

Articolele 1-20 din 2844

Setati descendent
produse pe pagină