Suplimente sarcina

Ce vitamine si suplimente sunt necesare pe perioada sarcinii ?

Vitaminele prenatale contin mai mult acid folic si fier comparativ cu alte multivitamine pentru adulti. De ce au aceasta formula? Acidul folic ajuta la prevenirea defectelor de tub neural care sunt niste anomalii grave la nivelul creierului si maduvei spinarii. Totodata fierul ajuta la dezvoltarea si cresterea copilului. In plus, fierul previne anemia, o conditie in care globulele rosii nu se dezvolta adecvat

Calciul si vitamina D sunt de asemenea importante, in special in al treilea trimestru de sarcina cand are loc dezvoltarea rapida si intarirea oaselor copilului tau. De aceea, este indicat sa consumi lapte fortificat cu vitamina D sau alimente bogate in calciu care contin si vitamina D. Daca nu poti bea lapte sau manca alimente bogate in calciu, medicul ginecolog iti va recomanda administrarea unor suplimente de calciu si vitamina D.

Ce vitamine si suplimente prenatale gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic ?

Aici gasesti Fier pentru femei insarcinate, capsule de la FemoSun, Natalvit, Femibion, elevit, acid folic si zinc.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter