Raceala si gripa

Ce suplimente si siropuri sunt cele mai eficiente in tratarea racelii si gripei la copii ?

Atunci cand alegi un sirop de tuse, complementar medicamentatiei prescrise de medic pentru afectiunea care  cauzeaza acea tuse, trebuie sa stii ca exista 2 tipuri de rezultate: reprimanta si expectoranta. Expectorantele reactioneaza cel mai bine in cazul unei tuse productive si actioneaza bland asupra mucusului ajutand la eliminarea acestuia, pe cand reprimantele functioneaza mai bine in cazul unei tuse uscate, asa ca este foarte important sa identificati ce fel de tuse aveti inainte de a administra un astfel de produs.

Ce suplimente pentru raceala si gripa la copii gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic ?

Aici gasesti diferite siropuri si suplimente de la Aboca, Cosmo, Dacia Plant, Gripovit, Junior Angin, LaroGrip, Minunino, Pediakid, Propolis C, Secom sau Minimartieni.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter