Lista produselor TOPFER

Topfer este lider in zona de alimentatie pentru bebelusi atunci cand vorbim de lapte praf topfer, topfer kinder, cereale topfer, topfer formule de lapte 1, 2, 3, topfer lactopriv, topfer pre, topfer fara lactoza, topfer organic, bio, antireflux, sau topfer pentru nou nascuti.

În 1989, când Töpfer a decis ca producția să fie predominant de calitate organică, puţini oameni au crezut în acea viziune şi au considerat totul un capriciu al vremii. Gama actuală de produse alimentare şi de îngrijire pentru bebeluşi dovedeşte contrariul.

topfer

Cea mai mare cantitate de lapte provine din fermele organice din regiunea Allgau (restul provine dintr-o zonă aflată la câţiva km distanţă, tot de origine organică), cosmeticele naturale sunt certificate cu certificatul BDIH şi prezintă sigla eco, ceea ce înseamnă că au fost supuse unor controale riguroase, iar cerealele prezintă şi ele logo-ul organic al Uniunii Europene. 

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter