Tensiometre

Tensiometrele fac parte din clasa de dispozitive medicale si au o credibilitate suficienta in randul populatiei de o lunga perioada de timp. Tensiometre de brat sunt practic un aparat de tensiune, un aparat de masurat tensiunea si care te ajuta sa iei masurile necesare cand ai tensiunea marita. Un tensiometru bun poate sa fie un tensiometru mecanic sau poate fi un tensiometru electronic. Cele mai cautate branduri in zona asta sunt: sendo, medel, hartmann, care au tensiometre de brat, cu manseta, sau tensiometre automate care depisteaza tensiunea arteriala.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter