Fiole pentru ten

Care sunt cele mai folosite fiolele pentru ten?

Tenul are nevoie de atentie zi de zi, iar fiolele concentrate cu diferite substante si minerale ajuta la hidratarea corecta si sanatatea tenului. Cele mai folosite fiole sunt cele cu botox, acid hialuronic, retinol, colagen si vitamina c.

Acidul hialuronic mentine tesuturile hidratate. Un singur gram de acid hialuronic poate sa sustina aproximativ sase litri de apa. Pielea contine in proportie de 50% acid hialuronic, iar cele mai mai concentratii se gasesc in articulatii si la nivelul ochilor. De asemenea, pielea bebelusilor contine o cantitate mare de acid hialuronic.

Colagenul este "decalogul" de baza pentru sanatatea pielii. Daca este produs suficient de organism, acesta are grija de fermitatea, elasticitatea si stralucirea pielii. Din pacate, dupa varsta de 25 de ani, sinteza colagenului in organism incepe sa scada. Continutul sau poate fi redus cu pana la 30% pana la varsta de 45 de ani.  Se cunoaste deja faptul ca in functie de secventa aminoacizilor care alcatuiesc lanturile polipeptidice ale proteinei s-au identificat pana in prezent peste 28 de tipuri distincte de colagen. Dintre toate acestea, doar 4 tipuri sunt relevante pentru organismul uman:

Retinolul contribuie la reglarea troficitatii mucoaselor si tegumentelor; are proprietati anticanceroase; intervine in procesele imune prin stimularea formarii de anticorpi;  pezinta un rol important in metabolismul steroizilor si sinteza colesterolului;aActioneaza asupra functiei tiroidei; prezinta un rol antioxidant pentru piele.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter