Ape termale

Ce este apa termala?

Apa termala este un tip de apa minerala care provine din adancul scoartei terestre si care este total lipsita de bacterii si nepoluata. Aceasta, pana sa ajunga la suprafata sub forma de izvor, „aduna” saruri minerale si dioxid de carbon, fapt ce o transforma in tratament pentru o gama larga de afectiuni. In functie de traseul sau, apa termala poate avea o compozitie diferita si poate fi mai mult sau mai putin ionizata. 

Beneficiile apei termale pentru ten

Apa termala are in compozitie o serie de minerale esentiale care actioneaza sinergic pentru imbunatatirea aspectului pielii. Manganul si seleniul din compozitie au efecte antioxidante si hidratante, cuprul si zincul au rol antiinflamator, antiseptic si regenerator, iar magneziul stimuleaza puternic activitatea celulara. Prin alaturare, manganul si calciul au actiune cicatrizanta, iar combinatia fierului cu cuprul faciliteaza oxigenarea la nivel celular. Apa termala se adreseaza absolut oricarui tip de ten, inclusiv celui sensibil si alergic, imbunatatind considerabil tratamentul diferitelor afectiuni cutanate. 

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter