Prezervative

Ce tipuri de prezervative gasesc pe springfarma.com?

La Spring Farma este disponibila o gama variata de prezervative. Poti alege prezervative Durex Clasic, Durex Jeans, Durex Feel Thin, Durex Extended Pleasure, Durex Extra Safe, Durex Pleasure Me, Durex Real Feel, Durex Feel Intimate, Durex Intense Orgasmic, Durex Perfect Feeling, Durex Invisible XL, Durex Extra Dun, Durex Invisible Extra Sensitive, Durex Mutual Pleasure, Durex Feel Thin Slim Fit si prezervative Ritex Delay.

Ce inseamna prezervativ cu nervuri?

Prezervativul cu nervuri este prevazut cu o textura stimulatoare cu nervuri si puncte in relief. Acesta ajuta la intensificarea orgasmului ei. Acest tip de prezervativ poate imbunatati experienta sexuala, oferind senzatii intense ambilor parteneri.

Cum aleg cele mai potrivite prezervative?

Exista prezervative cu diverse forme, dimensiuni, grosimi, materiale, texturi si lubrifieri. Poti alege prezervativele in functie de senzatiile pe care le preferi si in functie de ceea ce este important pentru tine: fie sentimentul de siguranta, fie apropierea fata de partener, fie experimentarea de senzatii intense. Pentru a te simti foarte protejat, alege Durex Extra Safe. Daca vrei sa-ti simti partenerul mai aproape, atunci foloseste un prezervativ mai subtire. Poti alege prezervative Durex Thin Feel, Durex Ultra Thin Feel, Durex Intimate Feel sau Durex Real Feel.

Daca preferi prezervative cu arome, atunci alege Durex Taste Me. Pentru senzatii intense poti alege prezervative cu striatii sau cu nervuri Durex Excite Me si Durex Pleasure Me, care vor accentua fiecare senzatie. Daca vrei sa experimentezi lucruri noi, exista prezervative speciale cu lubrifianti, care pot aduce un plus de placere.

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Producator

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter