Ceaiuri si tincturi

Cum alegem ceaiul potrivit pentru nevoile noastre

Sunt patru mari tipuri de ceai - alb, verde, negru şi oolong, care provin, în mod interesant, din frunzele proaspete ale aceleiaşi plante: Camellia sinensis. Iar dacă planta de provenienţă este aceeaşi, ceea ce dă savoarea unică şi proprietăţile benefice ale fiecărui tip de ceai este maniera în care frunzele sunt culese, tratate şi procesate.

Ulterior au aparut si alte tipuri de ceai de lamaie si menta imbogatite cu vitamina C, ceaiuri de fructe de padure de diferite sortimente si multiple beneficii, ceaiuri cu diferitev arome naturale si ierburi, ceaiuri exclusiv din plante bio precum ceai de menta, ceai de tei, ceaiuri create pentru detoxifiere, pentru tratare de diferite afectiuni si simptome.

Tipuri de tincturi si la ce folosesc ele

Tincturile combinate sunt tincturi care au in compozitie doua sau mai multe plante ale caror proprietati sunt benefice diferitelor tipuri de afectiuni ale organismului fiecaruia. In functie de necesitate exista tincturi pentru slabire, laxative, antiacneice, antialergice si multe alte tipuri. 

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter