Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

ACTAFARMA

Laboratoarele Actafarma fac parte din laboratoarele de top din Spania. Actafarma s-a implicat activ in dezvoltarea și comercializarea produselor de îngrijire și preventie.

Catalogul Actafarma include suplimente alimentare, dispozitive medicale și produse naturale. Actafarma vine in atentia oamenilor cu produse din gama: mobilitate și articulații, sindromul metabolic și controlul greutății, tratamente de igienă și frumusețe.

Actafarma colaboreaza activ cu diferite centre guvernamentale de cercetare, precum Consiliul Național de Cercetare Spaniol (CSIC), Universitățile Murcia și Pavia din Italia, Spitalul HU Morales Messeguer, diferite asociații medicale, Societatea Spaniolă de Arterioscleroză, Fundația Spaniolă pentru Inimă, Asociația pentru Îngrijire medicală de sine (ANEFP).

In plus, datorită lucrărilor de cercetare și dezvoltare, produsele oferite de Actafarma au ingrediente active care au fost brevetate sau cu licență exclusivă, cu studii clinice care le garantează eficacitatea, siguranța și absența efectelor secundare.

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină