The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Cand aveti probleme cu somnul si adormiti greu, Ceaiul pentru somn de la Alevia va poate veni in ajutor. De asemenea, este la fel de bun si pentru cei care nu au probleme in a adormi, dar au nevoie de un somn profund, linistitor si odihnitor. Ceaiul pentru somn Alevia contine tei, valeriana, sunatoare, musetel, cimbrisor, roinita, lemn dulce si paducel, toate aceste plante fiind recunoscute pentru actiunea sedativa, de inducere a somnului.
Se pune un plic intr-o cana cu 200 ml de apa clocotita, se acopera si se lasa 3 - 5 minute. Este indicat consumul a una-doua cani in cursul serii, inainte de culcare, in cazul adultilor, respectiv o jumatate de cana pentru copiii in varsta de peste 3 ani.
Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.
Sforaitul si apneea de somn sunt strans legate. Apneea de somn consta in intreruperea respiratiei in timpul somnului pentru perioade scurte de timp, ceea ce ne impiedica sa obtinem somnul sanatos de care avem nevoie pentru a ne improspata si a ne odihni in mod corespunzator si care, in plus, creste riscul de a dezvolta boli de inima.
Este important sa stiti ca obiceiurile de somn invatate din copilarie pot afecta comportamentele adultilor. Obiceiurile proaste de somn sau cele ale stilului de viata care pot provoca insomnie sau o pot inrautati, sunt, de exemplu: a merge la culcare la o ora diferita in fiecare noapte, a dormi in timpul zilei, a avea o calitate scazuta a mediului de dormit (prea multa lumina sau prea mult zgomot), a nu face suficiente exercitii si a se uita la televizor un timp prelungit, a folosi computerul sau un dispozitiv mobil in pat sunt comportamente care pot afecta calitatea si durata somnului.