Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

OOgroup italia este un grup de companii farmaceutice specializate in cercetarea de soluţii noi, dezvoltarea si comercializarea de produse unice si specifice pentru sănătatea ochilor.

Din acest motiv OOgroup se foloseşte de cercetarea a celor mai avansate grupuri industriale europene, în aria lor de calificare şi, din acest motiv a fost ales ca partener în piaţa italiană de către marile multinationale.

Biosooft Company este unicul importator al produselor OO group.

Biosooft Company a aparut pe piata din Romania in anul 2007. Biosooft Company a cunoscut inca de la inceput succesul, justificat printr-un inalt profesionalism al personalului sau, prin calitate, acestea fiind imediat recunoscute si apreciate de catre clientii din toata Romania.

Scopul companiei este de a stabili o relaţie de colaborare cu medicul oftalmolog pentru a imbina cele două concepte : noutate si beneficii pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Articolele 1-20 din 29

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină