TERMENE DE LIVRARE

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid direct la adresa mentionata in formularul de comanda, fie, in cazul optiunii CollectPoint/ Locker/ Easybox, la adresa CollectPoint/ Locker/ Easybox selectata.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, clientul va fi informat, prin e-mail sau SMS, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii. 

Livrarile cu optiunea Curier 24h - 48h  se vor livra in termen de 24h - 48h, de la plasarea comenzii si confirmarea platii, de luni pana joi. Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare). Livrarile cu optiunea curier 24h -48h se vor realiza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. 

In cazul in care, produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

In cazul livrarii produselor comandate la domiciliul/ resedinta/ adresa indicata de client se va percepe si costul livrarii comenzii.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.


newsletter