Livrare produse

Livrarea produselor achizitionate de pe www.springfarma.com se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid DPD, Sameday, Fan Courier doar pe teritoriul Romaniei sau Curier - transport cu temperatura controlata (pentru comenzile care contin medicamente din Bucuresti si Ilfov). 

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, clientul va fi informat, prin e-mail sau SMS, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii. 

Livrarile cu optiunea Curier 24h - 48h  se vor livra in termen de 24h - 48h, de la plasarea comenzii si confirmarea platii, de luni pana joi. Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare). Livrarile cu optiunea curier 24h -48h se vor realiza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Tarife standard Curier livrare cu temperatura controlata Bucuresti si Ilfov (doar pentru comenzile care contin medicamente de tip OTC):

 • 12.00 lei (TVA inclus) Bucuresti si Judetul Ilfov

Termen de livrare aproximativ: 24-48 ore din momentul in care pacientul a raspuns la toate intrebarile farmacistul Spring.

Conform legislatiei in vigoare, medicamentele fara prescriptie medicala de tip OTC NU se pot returna.

Tarife standard Curier livrare 24h - 48h Bucuresti si Ilfov (24h - 48h, de la plasarea comenzii in site si confirmarea platii, de luni pana joi):

 • 12.00 lei (TVA inclus) Bucuresti si Judetul Ilfov

Livrarile cu optiunea Curier 24h - 48h se vor livra in termen de 24h - 48h de la plasarea comenzii de luni pana joi. Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare).

Livrarile cu optiunea curier 24h - 48h se vor realiza doar in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Tarife standard livrare DPD:

 • 10.71 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana

 • 13.39 lei (TVA inclus) pentru localitati in afara Bucurestiului si zonei metropolitane

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 3kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1.04 lei/ fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termen de livrare aproximativ 48-72 ore.

Optiunea Lockere si oficii DPD:

Livrarea in locker este o alternativa eficienta, flexibila si comoda pentru ridicarea comenzilor plasate online.

La selectarea acestei variante de livrare, plata se se poate face doar online cu cardul.

Lockerele DPD sunt situate in centre comerciale si mall-uri din Bucuresti si alte orase mari din Romania. Destinatarii au la dispozitie 3 zile pentru ridicarea coletelor din locatia pe care au ales-o. Coletele sunt in siguranta datorită sistemului electronic de incuietori si supraveghere video integrata.

Pentru a verifica unde se afla cel mai apropiat locker DPD de unde va puteti ridica comanda dvs, verificati AICI

Oficiile DPD sunt situate in cartierele din Bucuresti si in cadrul depozitelor DPD. Programul este de luni pana vineri, de la orele 11:00 la 19:00. Destinatarii au la dispozitie 3 zile pentru ridicarea coletelor din locatia pe care au ales-o.

Pentru a verifica unde se afla cel mai apropiat oficiu DPD de unde va puteti ridica comanda dvs, verificati  AICI

Tariful de livrare in locker DPD sau oficii DPD:

 • 4.99 RON (TVA inclus) oriunde in tara

Pentru expedieri prin lockere DPD greutatea maxima admisa, per colet, este 20kg

Termenul de livrare pentru aceasta optiune este de 24 de ore de la ridicarea comenzii din depozitul nostru.

Tarife livrare standard Sameday si optiunea easybox

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0.89 lei/ fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Optiunea de plata cu cardul la plasarea comenzii:

 • 8.93 lei (TVA inclus) tarif livrare de domiciliu oriunde in Romania pentru localitatile unde Sameday are acoperire (peste 13.800 localitati)

 •  8.33 lei (TVA inclus) tarif livrare easybox, pana la 20 kg, oriunde in reteaua easybox sameday. verifica Reteaua easybox

 • 19.16 lei (TVA inclus) livrare la domiciliu pentru localitatile unde Sameday nu are acoperire

Pentru a afla unde se afla cel mai apropiat easybox de unde va puteti ridica comanda dvs, verificati AICI

Optiunea de plata ramburs la livrarea comenzii (selectand aceasta optiune, la tariful de baza se adauga tariful de procesare ramburs de 1.91 lei):

 • 10.84 lei (TVA inclus) tarif livrare de domiciliu oriunde in Romania pentru localitatile unde Sameday are acoperire (peste 13.800 localitati)

 • Livrare easybox - pentru acest tip de livrare nu este disponibila plata ramburs

 • 21.07 lei (TVA inclus) livrare la domiciliu pentru localitatile unde Sameday nu are acoperire

Termenul de livrare aproximativ este de 24-48 ore

Tarife livrare standard Fan Courier:

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0.95 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Optiunea de plata cu cardul la plasarea comenzii:

 • 7.14 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;

 • 11.31 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);

 • 30.35 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

 

Optiunea de plata ramburs la livrarea comenzii (selectand aceasta optiune, la tariful de baza se adauga tariful de procesare ramburs de 4.16 lei):

 • 11.30 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;

 • 15.47 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);

 • 34.51 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare si optiunea de plata selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termen de livrare aproximativ  24 - 48 ore

Optiunea Collect Point


Collect Point este alternativa eficienta, flexibila si comoda de ridicare a comenzilor online. Optiunea Collect Point este disponibila pentru comenzile cu livrare in toata tara, existand peste 700 puncte de livrare, iar tariful este cel standard.

Beneficiile Collect Point sunt:
- programul extins de lucru al magazinelor
- proximitatea si aria mare de acoperire a retelei PayPoint
- posibilitatea de a ridica expedierea in termen de 7 zile calendaristice, in intervalele orare optime pentru client

Optiunea Collect Point este valabila doar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 1000 lei (TVA inclus) si cu o greutate maxima de 10 kg.
Achitarea comenzii de catre destinatari in reteaua de magazine PayPoint Colet Expres, se poate face doar cash (numerar). Optiunea de plata cu cardul bancar in "magazinele partenere" nu este disponibila.

In momentul in care coletul este disponibil in magazinul PayPoint destinatarul va primi un sms/email cu un cod unic. Ridicarea coletului se poate face pe baza cartii de identitate si a codului unic primit.

Optiunea eBOX
eBOX by FAN Courier este o optiune de livrare a produselor comandate online, in oricare dintre lockerele eBOX amplasate in diverse locatii din Bucuresti. Optiunea eBOX este disponibila doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si nu presupune costuri suplimentare.

- Serviciul reprezinta solutia ideala pentru persoanele active care nu au posibilitatea de a-si adapta programul pentru a fi acasa in momentul livrarii unui colet;
- Expeditiile sunt preluate de reprezentantii FAN Courier si depuse a doua zi lucratoare, in lockerele alese de clienti. De indata ce expeditiile sunt disponibile in lockere, destinatarii primesc o notificare prin SMS sau e-mail cu un cod PIN si informatiile necesare ridicarii pachetului;
- Ulterior, clientii vor alege o perioada de timp convenabila pentru programul lor si se vor deplasa la lockerele eBOX alese. Apoi, folosind ecranul tactil al lockerelor si codul PIN primit prin SMS sau e-mail, numele si semnatura, acestia vor putea ridica pachetele. Operatiunile derulate la lockerele eBOX sunt intuitive si usor de parcurs;

Beneficiile serviciului eBOX
- Flexibilitate: disponibilitatea eBOX-urilor este  24/7. Termen confortabil de ridicare a coletului – 7 zile; dupa expirarea acestui termen expeditiile nerevendicate de destinatari vor fi returnate expeditorilor.
- Proximitate: eBOX-urile sunt amplasate in locatii foarte accesibile;
- Control 100%: destinatarul va decide locatia si ora exacta la care va ridica expeditia;
- Confort: usurinta in accesarea si utilizarea lockerelor eBOX;
- Siguranta: eBox-urile sunt pozitionate in locatii controlate, au sisteme de alarma si protectie impotriva vandalismului;
- Confidentialitate: confera discretie, nimeni nu va sti când si ce colete primesti;
- Self Service: reduce necesitatea de apel telefonic si interactiunile cu personalul FAN Courier.


newsletter