Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

CURAPROX

CURAPROX reprezintă cunoașterea și predarea abilităților de îngrijire orală perfectă și sănătate orală. Din 1972 sunt focusati pe importanța dinților albi si a respirației proaspete. Sănătatea orală este o condiție necesară pentru organele sănătoase și un corp sănătos.

De aceea, CURAPROX dezvoltă programe motivaționale și de pregătire pentru profesioniștii din domeniul dentar. În fiecare an, instruim și certificăm mii de instructori de sănătate orală iTOP / CURAPROX din întreaga lume.

Ei abilitează pacientul pentru auto-motivație și competență în menținerea gurii, dinților și gingiilor intacte. Durabil, desigur. Metodele noastre funcționează deoarece pacientul simte diferența.

Cu produsele CURAPROX, este distractiv să te speli pe dinți - pentru că este atât de ușor și pentru că rezultatele pozitive sunt evidente. În acest sens, produsele noastre sunt „doar” mijloacele spre un scop. Ei mențin întotdeauna motivația pentru curățarea minuțioasă a dinților.

De aceea, lucrăm mereu din greu și neobosit pentru a face produsele noastre cele mai atractive, de dorit și cele mai bune din lume - și să câștigăm milioane de noi fani CURAPROX în fiecare an.

Articolele 1-20 din 53

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină