Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

DR. PHYTO

Cine suntem ?

Dr. Phyto s-a nascut ca toate lucrurile frumoase din pasiune si dragoste.

Din dragoste pentru copii si parinti, din dragoste pentru profesia noastra, din respect pentru colaboratorii nostri.

Toate acestea, alaturi de pasiunea unei echipe cu experienta, se reflecta in portofoliul Dr. Phyto, care reprezinta solutii fitoterapeutice inovatoare pentru cele mai frecvente patologii din practica pediatrica.

Ne dorim sa construim o poveste frumoasa, in care copiii sanatosi sa fie personajele principale, iar noi, alaturi de dumneavoastra, sa punem umarul in a sustine o viata frumoasa si linistita pentru acestia.

Context

85% din populatia lumii foloseste fitoterapia in scop curativ, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), iar 45% din medicamentele moderne au la baza extracte vegetale active.

Studiile clinice ne demonstreaza ca efectul terapeutic al produselor din plante de calitate sunt similare celor de sinteza, dar fara efectele secundare ale acestora.

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejeaza natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de prima intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburarilor functionale si a patologiei sugarilor si copiilor.

Articolele 1-20 din 26

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină