Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

ELEPHANT PHARMA

ELEPHANT a fost fondată pe 8 august 1988 și este astăzi printre cele mai importante companii din domeniul serviciilor de fabricație farmaceutică; suntem, de asemenea, unul dintre principalii furnizori de capsule de gelatină și sticlă de ambalare farmaceutică pentru industria farmaceutică sârbă. Compania noastră are parteneriate sau este implicată în relații de afaceri, cu un număr semnificativ de companii din întreaga lume.

În 2002, ELEPHANT și-a deschis propria unitate de producție la Belgrad, unde producem suplimente dietetice STRONG NATURE, ca fiind principalul brand și, în același timp, efectuează servicii de fabricație de contact pentru mai mult de 30 de companii diferite din Serbia și din regiune. ELEPHANT oferă servicii complete clienților săi - dezvoltarea produsului de la definiția formulării până la proiectarea finală a pachetului.

ELEPHANT și-a modernizat sistematic activitatea prin introducerea standardului ISO 9001: 2008 cu HACCP, care a integrat sistemul de control al calității și controlul punctelor critice în toate procesele de producție. Compania noastră a fost certificată de renumita companie germană TÜV BAYERN SAVA-GERMANIA.

Marca STRONG NATURE a fost înființată în 2002 cu obiective de producție de suplimente alimentare de calitate superioară, adaptate la nivelul de viață al țării și regiunii în care locuim. Astăzi, STRONG NATURE se numără printre liderii de pe piața internă în categoria suplimentelor alimentare.

Printre piața Serbiei, produsele STRONG NATURE pot fi găsite pe piețele din Austria, Spania, Federația Rusă, România Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Lituania, Azerbaidjan, Estonia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru și curând pe piață din Emiratele Unite, Cipru și Macedonia. În acest moment, produsele FORTE NATURE au peste 100 de înregistrări de produse pe piețele de export.

14 produse

Setati descendent
produse pe pagină