Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

FARES

FARES - Sanatate din inima Daciei

In 1929, adica acum mai bine de opt decenii, brandul Fares a inceput o calatorie frumoasa in lumea plantelor, care a adus impreuna traditiile si inovatia, pentru a obtine ceaiuri si remedii din plante medicinale, care au cucerit increderea romanilor de pretutindeni.

Aceasta calatorie a inceput la poalele Sarmizegetusei, in inima Daciei, in aceleasi locuri bogate in traditie, unde viata infloreste in fiecare an daruindu-ne cele mai bune ingrediente pentru sanatate: la Orastie.

Putini stiu de exemplu ca in perioada interbelica, succesul Fares a trecut dincolo de granitele tarii. Uleiul esential de menta, produs atunci de compania care a stat la baza actualului brand, era apreciat ca fiind la nivelul acelor preparate din Germania sau Marea Britanie, iar extractul de Digitalis a fost declarat Etalon National Roman.

Valoarea curativa a plantelor medicinale din aceasta zona a ajuns sa fie cunoscuta in Europa dar si in America de Nord. Nici activitatea stiintifica nu a trecut neobservata, fiind recunoscuta in cercurile de specialisti din intreaga lume.

Articolele 1-20 din 103

Setati descendent
produse pe pagină