Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Pasta de dinti

Cum alegi o pasta de dinti pentru copii?

Se stie ca pasta de dinti pentru copii e mai aromatizata si are un gust mai bun pentru ca cei mici sa o suporte mai usor. Practic, multe paste de dinti sunt dulci pentru copii, dar nu provoaca probleme dintilor deoarece contin un indulcitor artificial, cum ar fi zaharina de sodiu. Spre deosebire de zahar, zaharina nu cauzeaza carii dentare. Mai sunt paste de dinti care contin xilitol, un tip natural de indulcitor, cunoscut sub numele de alcool de zahar. Xilitolul nu numai ca da pastei de dinti un gust bun, ci ajuta si la prevenirea formarii cariilor, fiind iubit de foarte multi dentisti pentru copii.

Cum alegi o pasta de dinti pentru adulti?

Specialistii recomanda ca pentru intarirea smaltului dentar, este esential sa folosim o pasta de dinti cu fluor. Pastele de dinti pentru adulti nu trebuie sa aiba in compozitie mai mult de 15% fluor, iar cele pentru copii, cel mult 0,03% fluor. Asadar, e bine ca adultii si copiii sa aiba paste de dinti separate. Fluorul in genere este extrem de toxic pentru organism, la fel si pentru microorganismele din cavitatea bucala, dar este extrem de benefic in catitati optime pentru mineralizarea smaltului.

Articolele 1-20 din 208

Setati descendent
produse pe pagină
Produse populare acum