Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Ape termale

Ce este apa termala?

Apa termala este un tip de apa minerala care provine din adancul scoartei terestre si care este total lipsita de bacterii si nepoluata. Aceasta, pana sa ajunga la suprafata sub forma de izvor, „aduna” saruri minerale si dioxid de carbon, fapt ce o transforma in tratament pentru o gama larga de afectiuni. In functie de traseul sau, apa termala poate avea o compozitie diferita si poate fi mai mult sau mai putin ionizata. 

Beneficiile apei termale pentru ten

Apa termala are in compozitie o serie de minerale esentiale care actioneaza sinergic pentru imbunatatirea aspectului pielii. Manganul si seleniul din compozitie au efecte antioxidante si hidratante, cuprul si zincul au rol antiinflamator, antiseptic si regenerator, iar magneziul stimuleaza puternic activitatea celulara. Prin alaturare, manganul si calciul au actiune cicatrizanta, iar combinatia fierului cu cuprul faciliteaza oxigenarea la nivel celular. Apa termala se adreseaza absolut oricarui tip de ten, inclusiv celui sensibil si alergic, imbunatatind considerabil tratamentul diferitelor afectiuni cutanate. 

Articolele 1-20 din 23

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină
Produse populare acum