Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

HYLLAN PHARMA

Hyllan Pharma este o companie care iubeste natura si, in consecinta, sustine in mod activ argumentele terapeutice naturale, mediul natural si activitatea economica. Fiecare produs creat in laboratoarele Hyllan Pharma este un sprijin natural pentru organism. Compania colaboreaza cu medici de prestigiu si cu institute specializate pentru a face fiecare produs cat mai eficient posibil.

Ingredientele bioactive din produsele hyllan provin in cea mai mare parte din surse naturale, din plante medicinale de pe intregul glob. Potentialul lor terapeutic ridicat, adresat unei game largi de afectiuni, va este furnizat in siguranta.

Hyllan Pharma produce suplimente alimentare in propria sa fabrica, in conditii GMP (Good Manufacturing Procedures), impuse legal doar pentru productia de medicamente. Mediul si standardele inalte de calitate sunt verificate in permanenta si in fiecare stadiu al productiei, pentru a va oferi dvs. siguranta maxima in utilizarea produselor. Procesele tehnologice utilizate protejeaza mediul natural si nu genereaza deseuri nedegradabile.

Articolele 1-20 din 39

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină