Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

LAROPHARM

Înfiinţată în 2001, Laropharm este o companie farmaceutică solidă, cu o dezvoltare armonioasă în domeniile pe care le abordează: cercetare, producţie şi distribuţie.

Laropharm deţine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice, respectând regulile privind Buna Practică de Fabricaţie (GMP) pentru producţia şi distribuţia medicamentelor.

Cu un portofoliu actual de peste 90 de produse (medicamente cu prescripţie medicală, medicamente fără prescripţie medicală - otc-uri şi suplimente alimentare), laboratoare de cercetare de cel mai înalt nivel, linii de producţie moderne şi o puternică echipa de reprezentanţi medicali şi de vânzări, Laropharm se numără printre principalii competitori autohtoni de pe piaţa farmaceutică din România.

Investiţiile companiei sunt concentrate spre îmbunătăţirea şi extinderea portofoliului de produse, având ca principal obiectiv satisfacţia consumatorilor şi susţinerea unei vieţi sănătoase.

Proiectele noastre urmăresc extinderea gamei de produse anual. Pentru viitor prognozăm creşterea ponderii Laropharm pe piaţa internă prin lansarea unor produse premium şi îmbunătăţirea serviciilor.

În ultimii ani strategia companiei s-a concentrat şi către outsourcing devenind beneficiar de contract atât pentru piaţa internă cât şi pentru cea externă.

Laropharm îşi doreşte să ofere pacienţilor din România o alternativă accesibilă şi de calitate pentru medicamente.

Articolele 1-20 din 60

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină