Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Angina pectorala

Ce este angina pectorala

Angina este un tip de durere în piept cauzată de reducerea fluxului sangvin care aprovizionează mușchiul cardiac. Angina este un simptom al bolii coronariene și se poate manifesta atât la femei, cât și la bărbați. Angina, cunoscută și ca angină pectorală, este descrisă de majoritatea pacienților ca o senzație de presiune, greutate sau tensiune în piept. Mulți dintre cei care au resimțit angina pectorala au descris senzația ca pe o gheară în piept.

Simptomele anginei pectorale

Anginei pectorala, in functie de mai multi factori se manifesta prin: Durere in piept, Durere în braț, gât, maxilar, umăr sau spate, Amețeli, Oboseală, Dificultăți de respirație, Transpirații sau Greață. 

Cum se trateaza angina pectorala

Dacă simți pentru prima dată simptomele anginei pectorale este important să faci o vizită medicului cardiolog, pentru a stabili de ce tip de angină suferi. Dacă ești în evidențele medicului cardiolog cu angină stabilă, apelează serviciul de urgență atunci când durerea este mai puternică, durează mai mult de 5 minute și nu cedează la tratamentul obișnuit.

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină