Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Lacrimi artificiale

Cauzele senzatiei de ochi uscati

Sindromul de ochi uscat este o afectiune oculara comuna, cu incidenta crescuta in ultimii ani, care consta in afectarea filmului lacrimal si a carei importanta este adesea subestimata.

Cand este indicata administrarea picaturilor de lacrimi artificiale

Terapia consta in substituirea secretiei lacrimale cu picaturi sau geluri oftalmice cu actiune hidratanta si lubrifianta.
Exista o multitudine de lacrimi artificiale, simple sau care contin mai multe principii active. Gold standardul tratamentului de substitutie lacrimala este folosirea Acidului hialuronic care are proprietati nu doar de lubrefiere a suprafetei oculare dar si de vindecare mai rapida a leziunilor corneene si chiar anti-inflamatorii.
 
Recent exista pe piata forme mai stabile de acid hialuronic, si anume lacrimi artificiale cu acid hialurionic cross-linkat care are compozitia de 6 ori mai stabila decat cel obisnuit, oferind pacientilor o remanenta mai lunga pe suprafata ochiului, o lubrefiere mai intensa, o stabilitate crescuta si o vindecare mai accentuata a ranilor corneene.

2 produse

Setati descendent
produse pe pagină