Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

NATURES AID

Natures Aid fabrica si furnizeaza suplimente nutritive de inalta calitate de mai bine de trei decenii. Infiintata în 1981, Natures Aid a devenit una dintre marcile preferate din Marea Britanie de vitamine, suplimente si produse pe baza de plante.

Acestea sunt fabricate in propria fabrica construita din Marea Britanie. Natures Aid considera ca inovatia produsului este esentiala intr-o industrie care evolueaza continuu odata cu ultimele progrese stiintifice.

Natures Aid fabrica toate produsele la un centru de ultima generatie de 43.000 m2, in Preston, Lancashire, Marea Britanie. Toate produsele sunt fabricate conform standardului GMP (Good Manufacturing Practice) recunoscut de industrie, oferindu-ne un control complet asupra calitatii si eficacitatii, permitandu-ne sa oferim clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate.

In angajamentul lor pentru calitate, Natures Aid merg cu un pas inainte si ofera fiecare produs in conformitate cu standardele farmaceutice. Detinerea unei licente de fabricatie farmaceutica a permis Natures Aid sa devina prima companie producatoare din Marea Britanie care a primit o inregistrare traditionala pe baza de plante (THR), pentru EchinEeze®.

4 produse

Setati descendent
produse pe pagină