Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

NESTLE

Filozofia de brand semnatat de compania Nestle:

"Toți știm că mâncarea nu este doar o sursă de hrană, ci și o sursă de plăcere, sănătate, fericire și stare de bine. De asemenea, suntem conștienți că alegerile alimentare ne pot influența calitatea vieții noastre și a celor din jur. De aceea, la NESTLÉ, ne-am propus să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor, chiar din momentul în care Henry NESTLÉ a inventat Farine Lactée pentru a reduce rata mortalității în rândul copiilor mici.
În fiecare zi, depunem eforturi să facem din produsele noastre o alegere mai gustoasă și mai sănătoasă, care să vă ajute să aveți grijă de voi și de cei dragi. Ne dorim să vă câștigăm încrederea. În spatele tuturor eforturilor noastre, stau cercetarea și dezvoltarea de neegalat, știința în nutriție și pasiunea pentru a obține cele mai înalte standarde de calitate în tot ceea ce facem. Credem că o adevărată viziune de lider ține și de conduită; putem crea valoare sustenabilă pe termen lung doar creând valoare pentru comunitățile în care suntem prezenți.
Dedicarea noastră pentru un gust bun, pentru produse sănătoase și de încredere este, și întodeauna va fi, legată de respectul nostru pentru mediu și pentru oamenii cu care lucram. În calitate de lider în nutriție, sănătate și vitalitate, angajamentul Nestle este să îmbunătățească calitatea vieții de zi cu zi, oriunde în lume. NESTLÉ. Good Food, Good Life."

Articolele 1-20 din 79

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină