Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

ORGANIC INDIA

ORGANIC INDIA a fost infiintata in anii ’90 de catre un mic grup de oameni din diferite parti ale lumii. Acest grup de vizionari (si viitori fondatori ai ORGANIC INDIA) au creat impreuna un proiect holistic ce avea sa schimbe in cele din urma fata agriculturii din nordul Indiei.

Ideea lor era simpla: stabilirea unui model de afacere sustenabil pentru a sprijini supravietuirea a mii de agricultori saraci din India prin furnizarea de cursuri de formare si educatie care sa permita dobandirea autonomiei si a unor abilitati ce pot fi transmise mai departe viitoarelor generatii.

ORGANIC INDIA lucreaza cu mii de familii mici de agricultori din India pentru a cultiva sustenabil zeci de mii de hectare de pamant. Toti fermierii nostri sunt educati in practicile agriculturii organice si biodinamice. Agricultorii rotesc culturile pentru ORGANIC INDIA cu cele pentru consum propriu. Asta inseamna ca familiile de agricultori beneficiaza de un venit constant, dar in acelasi timp isi protejeaza propria sanatate si mediul inconjurator.

Aceasta idee a devenit o miscare pe masura ce metodele de agricultura organice si biodinamice erau dezvoltate si practicate. Misiunea fondatorilor de a oferi produse eficiente si sigure lumii este si azi forta ce impinge aceasta intreaga revolutie organica ce a inceput cu ORGANIC INDIA si care prinde acum radacini in intreaga Indie.

 

Articolele 1-20 din 50

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină