Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Pregătește-te de cele mai multe oferte Spring din an!

09.11.2023 - Ora 19:00

Asigură-te că ești primul care profită de ofertele de Black Friday de la Spring Farma!

1. Creează-ți cont

 

Nu mai pierde timpul in Black Friday să-ți introduci toate datele in comandă. Creează-ți contul rapid, fie că te loghezi direct cu contul de Gmail, Facebook, sau îți creezi cont cu emailul personal si parola. 

Salvează-ți direct in cont adresa de livrare și bucură-te de mai mult timp pentru oferte! Restul e deja pregătit pentru comandă!


2. Abonează-te la newsletter

 

Fii primul care află când dăm startul reducerilor si ofertelor de Black Friday! Asigură-te că adresa ta de email este abonată la newsletter.


3. Salvează-ți produsele tale favorite

 

Ți-ai făcut deja contul? Atunci lucrurile sunt și mai simple!

Îți poți crea liste de cumpărături pentru tine sau pentru cei dragi și poți salva produsele tale favorite din timp, ca să nu stai să le cauți prea mult. Mai ales că de Black Friday trebuie să te grăbești și să plasezi comanda rapid ca să prinzi toate surprizele pe care ți le-am pregătit! 

Cum faci asta? Intră în contul tău in sectiunea Favorite. Creează-ți listele de cumpărături. După aceea adaugă-ți produsele preferate in liste ca să le găsești și să le cumperi mai ușor. 


Și asta nu e tot!

Anul acesta ți-am pregătit o super surpriză!