Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

SOLARTIUM GROUP

Solartium Group este o companie farmaceutica cu sediul in Romania, parte a grupului Synapsis,cu o prezenta importanta in Europa Centrala si de Est. SOLARTIUM GROUP devine in 2011 partener al European Pharma Network, o retea farmaceutica formata din centre europene de cercetare si dezvoltare noi molecule si importanti producatori din Europa si SUA. Ca urmare a acestui parteneriat, portofoliul Solartium cuprinde doar terapii de ultima generatie, cu importante dovezi clince, in exclusivitate pentru Romania si in masura sa raspunda unor cerinte stricte de eficienta si siguranta.
Compania sustine medicina bazata pe dovezi si progresul in domeniul farmaceutic, pentru cresterea eficientei si sigurantei tratamentelor actuale in domeniul dermatologiei, ginecologiei si urologiei. Solartium este certificat GDP (Good Distribution Practice) si unic reprezentant in Romania al producatorilor Synapsis (Cipru), Medigene (Germania), Stratpharma (Elvetia), Laboratori Farmaceutici Krymi (Italia) si ProgeFarm (Italia).

18 produse

Setati descendent
produse pe pagină