Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

SWISS ENERGY

Din inima Elvetiei

Produsele Swiss Energy sunt fabricate de catre cei mai buni producatori din Elvetia. Este vorba despre producatori elvetieni cunoscuti, precum Alpex Pharma SA, Domaco Dr.med. Aufdermaur AG, Gelpell AG, Jüstrich Cosmetics AG, Innutrigel AG, Frey AG. Fabricile de productie sunt situate in cele mai curate si ecologice regiuni ale Elvetiei, acesta fiind un alt fapt care poate garanta ca nivelul de calitate si puritate al produselor SWISS ENERGY se incadreaza in cele mai inalte standarde.

Unele fabrici au fost infiintate in urma cu mai bine de 100 de ani, timp in care ne-am bucurat de un real succes si de un continuu progres . Intotdeauna am fost deschisi catre noile descoperiri din domeniu, asa ca pentru cele mai bune rezultate, am combinat munca noastra indelung testata cu cele mai recente descoperiri din domeniul medical.

Multi ani, cele mai bune ingrediente si retete au fost selectate cu atentie. Le pastram cu atentie de generatii si le imbunatatim constant. Numeroasele certificate obtinute de produsele Swiss Energy sunt dovada calitatii, eficientei si sigurantei produselor noastre. Certificatele Swiss Medic, Bio Suisse, Organic / Bio, GMP, HACCP, ISO 22000 sunt dovada ca procesul nostru de fabricatie respecta toate standardele internationale cerute.

suplimente SWISS-ENERGY

12 produse

Setati descendent
produse pe pagină